Educație

Balurile Martisorului au scos liceenii in oras

Gabriela Draghici
21 mar 2011 1384 vizualizări
elevii de la Edmond Nicolau au fost vedete demne de covorul rosu pentru o seara, in vreme ce uniristii au pus la cale un bal cu aer interbelic

Colegiul National "Unirea" si Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" au avut parte de un weekend de pomina. Vineri, Colegiul "Edmond Nicolau" a dat startul balurilor de martisor la Clubul Extrem. "The Celebrity Show", asa cum s-a numit reprezentatia liceenilor, a fost una demna de covorul rosu, unde acestia s-au deghizat in vedete autohtone si internationale. Pe muzica artistilor pe care i-au interpretat, liceenii au trecut prin trei probe pentru titlul serii. Juriul, din care a facut parte si Dj Miki Love, a hotarit ca Teodora Sontu, alias Beyonce, si Catalin Gheba, deghizat in Bon Jovi, sint cuplul de vedete al serii. Printre premii se numara si intrarea gratuita la club, la stilist sau cursuri la scoala de soferi.


Bal de societate cu uniristii


Imbracati la patru ace, uniristii au venit simbata seara la Fashion Center acompaniati de tinerele domnisoare ale colegiului. Balul Martisorului a semanat mai mult cu un bal de intrare in societate, uniristii dind clasa prin organizare, tinute si prezenta. "Balul Martisorului a avut trei reguli stricte pentru participanti: in primul rind sa vina in perechi, sa se imbrace elegant si, cel mai important, sa se simta bine", a spus directorul adjunct Romulus Buzatelu. Zis si facut. Centrat pe tema "Razboiul dintre sexe", replicile istete, distractia si muzica buna au facut ca seara sa fie una de neuitat. Cel mai frumos cuplu al serii a fost format din Mircea Mocanu si Silvia Murgoci, insa toti elevii au stralucit pe ringul de dans. (G. DRAGHICI)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 11 ore, 48 minute, 23 secunde
Cum ati ajuns la concluzia ca acesta e cel mai reusit cuplu???? Sunt cupluri mult mai reusite decat acesta
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.