Educație

Un somer din Focsani a facut furori la Romanii au talent

Sorin Tudose
7 mar 2011 2944 vizualizări
Adrian Tutu a impresionat juriul cu talentul s cu povestea sa de viata

Focsaneanul Adrian Tutu a incintat spectatorii si telespectatorii vineri seara la emisiunea de divertisment /concurs "Romanii au talent" difuzata de Pro TV. Acesta a interpretat o melodie compusa special pentru show, cintata in ritm de hip hop. Tinarul in virsta de 18 ani a impresionat publicul si juriul atit prin povestea vietii sale cit si prin versurile si modul sincer in care a interpretat melodia "E evident ca Romanii au talent", dedicata celor care au avut sansa sa-si demonstreze talentul. Baiatul a ramas orfan de tata la virsta de 5 ani pentru ca peste patru ani sa isi piarda si mama. Citiva ani a trait cu bunicii, iar de la 15 ani s-a mutat in apartamentul parintilor, unde s-a intretinut singur. A fost nevoit sa renunte la studii si a lucrat printre altele in restaurante si in constructii. In prezent, acesta este somer. "Muzica o fac doar pentru parintii mei, iar pe scena ma simt alaturi de ei", a spus tinarul emotionat. Membrii juriului emisiunii, din care fac parte Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre, au fost profund impresionati de vointa tinarului si de modul onest in care s-a prezentat pe scena astfel incit i-au acordat acestuia trei de "da". Asadar, focsaneanul Adrian Tutu s-a calificat in faza urmatoare a concursului al carui mare premiu este de 120.000 de euro. Emisiunea de la ProTV se bucura de cea mai mare cota de piata din rindul emisiunilor de divertisment, avind peste 4 milioane de telespectatori. (Sorin TUDOSE)


Vizionati aici melodia interpretata de vrincean:Romanii au talent


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
, acum 739389 zile, 19 ore, 46 minute, 50 secunde
Bravo tie! Sa stii ca ai impresionat o lume intreaga cu cea ai compus si faptul ca ai fost sincer...Mi-a placut, sincer! Succes in continuare!
, acum 739389 zile, 19 ore, 46 minute, 50 secunde
bravo adrian,ai votul nostru!dar acorda mai mult timp compunerii unei piese,nu asa,in tren))oricum a fost o melodie faina.inspiratie maxima data viitoare.
, acum 739389 zile, 19 ore, 46 minute, 50 secunde
Felicitari esti un baiat extraordinar, sa fii cuminte si sa ai grija de tine. Sincer sa fiu am sii plans de bucurie cand ai primit da.
, acum 739389 zile, 19 ore, 46 minute, 50 secunde
Bravo Adrian! felicitari pentru prestatia ta! Tine-o tot asa! FOCSANIUL SI VRANCEA ESTE ALATURI DE TINE!
, acum 739389 zile, 19 ore, 46 minute, 50 secunde
si daca nu ar fi avut acea poveste de viata credeti ca ar mai fi trecut in etapa urmatoare? NU! juriul a fost impresionat de moartea parintilor nu de vocea lui. de fapt mai mult a recitat, nicidecum citeste integral
, acum 739389 zile, 19 ore, 46 minute, 50 secunde
Sigur ca ala nu e hip hop, dar pana la urma "Romanii au talent" e doar o emisiune de divertisment si atat. E pentru publicul larg, nicidecum pentru unul de nisa. Daca ar fi cantat Deceneu, nu ar fi citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.