Educație

Elevi si profesori din toata tara, in vizita prin Orasul Unirii

Gabriela Draghici
26 feb 2011 1091 vizualizări
La Focsani are loc Conferinta Consiliilor Judetene ale Elevilor

Reprezentantii Consiliilor Judetene ale Elevilor din toata tara au sosit joi in Focsani, pentru a participa la Conferinta Interregionala, care are loc in perioada 24- 27 februarie. 60 de elevi si 20 de cadre didactice din 15 judete, consilierul Ministrului Educatiei, Romeo Mosoiu, alaturi de gazdele din Inspectoratul Scolar si Consiliul Local al Tinerilor Focsani, au deschis ieri dimineata manifestarea, la Consiliul Judetean. "Ma bucur ca le putem arata ce echipa unita si inchegata sintem. Una care a reusit sa conlucreze la superlativ", s-a exprimat cuzistul Alexandru Munteanu, presedintele Consiliului National al Elevilor. Acesta a oferit si cite o placheta celor care au facut posibila reuniunea, printre care Romeo Mosoiu, inspectorul scolar Lidia Dumbrava si viceprimarul Bogdan Matisan. Cu aceasta ocazie, Matisan i-a invitat pe tineri sa se "manifeste european" "la vara in noua Piata a Unirii". Holul institutiei le-a oferit oaspetilor prilejul de a vizita si expozitia realizata de elevii de la Liceul de Arta "Gh. Tattarescu", intitulata "Arta si arhitectura in Focsaniul de ieri si de azi". De altfel, unul din principalele scopuri ale reuniunii este promovarea zonei. Agenda de weekend a oaspetilor este incarcata. Ieri au avut loc doua sesiuni de formare, in care participantii au dezbatut pe marginea comunicarii si a lucrului in echipa. Sesiunile de formare vor continua si azi, dupa care musafirii vor fi purtati intr-o excursie culturala la Mausoleul Eroilor de la Marasesti si la hrubele din Panciu. (Gabriela DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.