Educație

Te iubesc, ce sa-ti fac? Te iau de nevasta! -VEZI VIDEO

Gabriela Draghici
25 feb 2011 1423 vizualizări
50 de amorezati care au avut ieri drum prin fata Teatrului s-au casatorit de proba pentru o zi, de Dragobete

Cupidon-ul mioritic, deghizat in Dragobete, a lansat ieri sageti in stinga si-n dreapta, adunind indragostitii judetului intr-o demonstratie a iubirii. 50 de amorezati au spus ieri "DA", in fata Teatrului Municipal "Mr. Gh. Pastia", unde primarul tinerilor, Alexandru Munteanu, le-a inminat certificate de casatorie valabile o zi. Pe un ger naprasnic, elevii de mina cu iubitele, dar si fetele intre ele s-au gindit sa-si puna pirostriile, demonstrind ca dragostea nu are limite si face totul posibil. De asemenea, si cuplurile trecute de prima tinerete s-au gindit sa "dea in mintea copiilor", reinnoindu-si juramintele. "Nici n-o mai las! Sintem casatoriti de 38 de ani. E bine ca ne intelegem. Si tinerii sa se inteleaga, sa fie ascultatori, sa se iubeasca si sa n-o ia cu halucinogene d-astea. Sa-si vada de treaba lor", ne-au spus sotii Tanase, care si-au "reinnoit" juramintele spuse in fata lui Dumnezeu acum aproape patru decenii. "Ce dovada mai mare de dragoste poti oferi pe 24 februarie? Te iubesc, ce sa-ti fac? Te iau de nevasta!", ne-a spus Alexandra Scinteianu, secretar al CLT, unul dintre organizatorii actiunii ce promoveaza traditiile in rindul tinerilor. Desi vremea nu prea a tinut cu ei, CLT-istii au luat la pas liceele ieri, oficializind casatorii si in rindul indragostitilor de pe bancile scolii. "Am casatorit sapte indragostiti intr-un singur sfert de ora. Cu toate ca afara a fost un ger crunt, lumea ne-a demonstrat astazi (ieri, n. r.) ca dragostea rezista", ne-a declarat cuzistul Alexandru Munteanu. Tinerii "insuratei" au primit un certificat de casatorie si multa ciocolata. In plus, indragostitii care s-au incumetat sa spuna "DA" vor putea intra gratuit la un eveniment cu inimioare organizat azi in Extrem Pub. (G. DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 9 ore, 23 minute, 42 secunde
TARA MOARE SI BABA SE PIAPTANA !
, acum 739393 zile, 9 ore, 23 minute, 42 secunde
ati inebunit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
, acum 739393 zile, 9 ore, 23 minute, 42 secunde
da ce sa spun..casa de piatra tinerilor caasatoriti pt 1 zi.... si celor la a doua casatorie.......multa sanatateeee......si eu mam casatorit anu trecut...tot pt o zi...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.