Educație

InfoEducatie

Gabriela Draghici
24 feb 2011 1270 vizualizări
Cu 950 de lei de la Primarie se face primavara

Ca in fiecare an, inceputul primaverii este marcat de diverse manifestari, "sufocate" de martisoare, flori si felicitari. Bugetul local al primariei Focsani se "goleste" de 950 de lei, aceste fonduri fiind destinate, printr-o recenta hotarire de consiliu local, actiunilor primavaratice, printre care si organizarea unui spectacol sustinut de formatiile artistice ale orasului. De asemenea, de 1 Martie la Promenada Mall, Consiliul Local al Tinerilor va organiza atelierul hand-made "Primavara, soarele se joaca-n mina ta". Toti cei prezenti vor avea posibilitatea de a deprinde tehnica crearii martisoarelor, bijuteriilor si obiectelor decorative, din materiale la indemina oricui. (G. D.)


Liviu Nedelcu isi verniseaza lucrarile


Pictorul Liviu Nedelcu, membru al Uniunii Artistilor Plastici Profesionisti din Romania, participa constant de mai bine de 25 de ani la expozitii si simpozioane organizate atit in tara, cit si peste hotare. Astazi, incepind cu ora 17.00, Galeriile de Arta Focsani vor gazdui expozitia "Nud" semnata de acesta. Criticul de arta Valentin Ciuca va fi cel care va face incursiunea in universul lucrarilor. "Vad in Liviu Nedelcu un creator nestavilit, capabil oricind sa picteze toti peretii invizibili ai lumii si ar mai cauta inca prin alte zone ale universului", s-a exprimat Valentin Ciuca. (G. D.)


"Nu pentru scoala, ci pentru viata invatam"


Vineri, incepind cu ora 13.30, la Biblioteca Colegiului Tehnic "Ion Mincu" va avea loc o noua activitate in cadrul proiectului "Nu pentru scoala, ci pentru viata invatam", in colaborare cu Colegiul Tehnic "Gh. Asachi". Activitatea de vineri are in plan dezbateri pe tema bancilor si a creditelor bancare. Proiectul, implementat inca din noiembrie 2010, se va desfasura pe o perioada de sapte luni de zile. Scopul proiectului este de a stimulara interesul elevilor pentru studiul disciplinelor economice, dezvoltindu-le spiritul antreprenorial. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 1 ora, 53 minute, 13 secunde
, MA NUMESC MARIUS SI LUCREZ CA SI CONDUCATOR AUTO PE UN MICROBUZ TRANSPORT ELEVI.AM FOST INFORMATI CA IN CONFORMITATE CU NOUA LEGE DE SALARIZARE VOM AVEA SALARIU LUNAR IN JUR DE 700 LEI IN citeste integral
, acum 739399 zile, 1 ora, 53 minute, 13 secunde
DOMNULE MINISTRU SOFERI DE MICROBUZE SCOLARI AR TREBUI SA AIBA CELE MAI MARI SALARI IN RINDU TRANSPORTATORILOR ACESTI OAMENI TRANSPORTA SUFLETE OMENESTI ADICA PE COPII NOSTRI CARE INCEP DE LA CEI MICI citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.