Educație

Focsaniul este capitala tinerilor pentru patru zile

Gabriela Draghici
23 feb 2011 1033 vizualizări
In oras se vor reuni alesii elevilor din 15 judete ale tarii

Sfirsitul lunii februarie va stringe reprezentantii Consiliilor Judetene ale Elevilor in urbea de pe Milcov. Conferinta Interregionala va gazdui 60 de elevi si 20 de cadre didactice din 15 judete, precum si pe consilierul Ministrului Educatiei, Romeo Mosoiu. Reprezentantii Consiliului Judetean al Elevilor Vrancea au agenda plina de activitati in perioada 24-27 februarie, pentru a intimpina oaspetii cum se cuvine. Deschiderea oficiala va avea loc vineri dimineata, la sediul Consiliului Judetean. Sint programate traininguri de pregatire, management, comunicare si leadership, desfasurate la Colegiul "Unirea", piese de teatru si o excursie pentru ziua de simbata, in care musafirii vor putea vizita orasul Panciu si Mausoleul Edilor de la Marasesti. Totodata, reprezentantii elevilor au in vedere si stabilirea unor planuri de actiune pe viitor. Seara de simbata insa, ii va scoate din aria formalului, tinerilor fiindu-le pregatita o iesire in oras, cu dans sI karaoke. "Ne dorim ca aceasta activitate sa iasa foarte bine, mai ales ca este prima data cind se organizeaza in orasul nostru. Speram sa se simta bine, sa gasim solutii impreuna, dar si sa ne promovam orasul si judetul", ne-a spus optimist cuzistul Alexandru Munteanu, ales recent presedinte al Consiliului National al Elevilor. Cazarea oaspetilor va fi asigurata de Colegiul Tehnic "Gh. Asachi" si de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret. (Gabriela DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.