Educație

Cornel Noana, pe patul de spital dupa un meci de fotbal

Gabriela Draghici
23 feb 2011 5031 vizualizări
Profesorul s-a lovit la cap in timpul unei partide de fotbal, iar luni seara a fost transportat de urgenta la o clinica din Bucuresti

Directorul Colegiului National "Unirea" Focsani, Cornel Noana, se afla internat la Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar "" Arseni" din Bucuresti de luni seara. Acesta a fost victima unui accident petrecut in timpul obisnuitei partide de fotbal de luni seara dintre profesori, din sala de sport a colegiului. Potrivit directorului adjunct al colegiului, profesorul Romulus Buzatelu, Cornel Noana s-a lovit cu capul de podeaua salii de sport in timpul meciului, suferind un soc destul de puternic. "A mers pe picioarele lui la Salvare. Am inteles ca, in urma unor analize care i s-au facut, au descoperit ca i s-a spart un vas de singe. Cum nu dispuneau de aparatura necesara aici, i-au sugerat sa fie transportat de urgenta la Bucuresti. Acolo i s-au facut alte analize, i s-a gasit un cheag de singe, insa sint necesare alte investigatii pentru a se stabili daca este nevoie de operatie sau nu", ne-a spus adjunctul Romulus Buzatelu, care tine strins legatura cu familia profesorului Noana. Cei de la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului "Sfintul Pantelimon" confirma ca a fost vorba despre o urgenta medicala. Potrivit directorului adjunct, starea directorului Noana este acum stabila. "Este constient, face haz de necaz cum numai el poate. Important este ca acum se simte bine", a mentionat Romulus Buzatelu. Holurile Colegiului "Unirea" au parut mai tacute zilele acestea, mai ales ca profesorul Noana tocmai se intorsese de la Iasi, unde petrecuse o saptamina la cursuri de specializare. Pagina acestuia de pe Facebook s-a umplut ieri de ginduri bune si optimiste din partea elevilor carora le este mai mult decit un simplu director. "Liceul si elevii au nevoie de dumneavoastra! Insanatosire rapida!", transmite o eleva, Alexandra Diaconu, alaturi de multe ale mesaje de insanatosire grabnica ale colegilor. O eleva a compus chiar o scrisoare originala pentru director. "Subsemnata Oana Rusu, eleva in clasa a XII-a F, domiciliata in sala 12, anexata ultimii banci de pe rindul de la fereastra, solicit insanatosirea dvs grabnica si intoarcerea rapida acasa. Mentionez ca nu mai are farmec sa ma plimb pe holul principal al cancelariei". (Gabriela DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 16 ore, 17 minute, 55 secunde
Sa ne oprim o clipa si sa il rugam pe Dumnezeu sa redea familiei si invatamantului vrancean pe cel care este un neegalat exemplu de sot, tata si profesor. Te asteptam cu drag acasa, Cornel!
, acum 739392 zile, 16 ore, 17 minute, 55 secunde
avem nevoie de dv multa sanatate
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.