Educație

Weekend de dezvoltare personala la Colegiul Cuza

Gabriela Draghici
21 feb 2011 1624 vizualizări
64 de elevi au participat la un workshop de dezvoltare personala

Elevii Colegiului National "Al. I. Cuza" si-au eliberat agenda de weekend si au participat la workshop-ul de dezvoltare personala "Hola", organizat de Asociatia Youth Academy. Timp de doua zile, simbata si duminica, in intervalul orelor 9:30-16:00, "cuzistii" s-au strins in incinta scolii si au invatat despre planificarea carierei, notiuni de time management si comunicare, lucru in echipa si creativitate. Ideea colaborarii cu Asociatia Youth Academy si organizarea training-ului a apartinut elevelor Andrada Tania Panaite si Emanuela Teodora Manolache, idee care a condus si la incheierea unui parteneriat. "Am aflat despre proiectul "Hola" de la o prietena din Buzau care a participat la workshop si m-am gindit ca ar fi o onoare sa organizam si noi o astfel de activitate. Desi invatam la acelasi liceu, nici noi nu ne cunoastem asa de bine, asa ca a fost o extraordinara modalitate de a interactiona unii cu altii. Avem in plan demararea unui proiect social prin care sa beneficieze intreaga societate, cum s-a intimplat si in alte orase participante la proiect", a detaliat Emanuela Teodora Manolache. Cu sprijinul profesorilor, "cuzisii" intentioneaza organizarea unei nou workshop, Hola Adavanced, unde vor fi bifate pe agenda teme precum viziunea personala, branding, leadership sau public speaking. Din cei 64 de elevi participanti, s-au implicat la actiune si citiva elevi de la Colegiul National "Unirea" si Liceul Pedagogic "Spiru Haret". Iulian Olariu, presedintele Asociatiei Youth Academy, a fost cel care i-a angrenat in dezbateri, jocuri si activitati. Youth Academy este o organizatie tinara, activ implicata in mediile de educare nonformala ce sustine diversificarea metodelor de invatare prin workshop-uri interactive si proiecte menite sa dezvolte abilitatile interpersonale ale tinerilor. (Gabriela DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 22 ore, 23 minute, 1 secunda
ori cum romania suntem o rampa de hoti care tragem fiecare pt buzunarul nostru asa ca nu trebuie sa ne mai gandin noi ca ori cum opinia publica nu schimba nimic asa ca si in primaria de la focsani citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.