Educație

Cursuri de formare la Scoala Stefan cel Mare

Gabriela Draghici
12 feb 2011 1080 vizualizări
Scoala Stefan cel Mare din Focsani gazduieste simbata, 19 februarie, o activitate de formare la care vor fi prezenti 27 de dascali vrinceni.

Incepind cu ora 9.00, acestia vor participa la cursul ThinkQuest, o platforma de invatare online a Fundatiei Oracle pentru Educatie. Profesorilor selectati le vor fi prezentate exemple de invatare bazate pe proiecte, care ii vor ajuta sa elaboreze proiecte in cadrul experientei de formare. Pina in prezent, ThinkQuest a sprijinit 405.000 de elevi si profesori din 43 de tari, inclusiv peste 16.700 de elevi si cadre didactice din Romania. Cursul este o platforma online, care le permite profesorilor sa integreze proiectele de invatare in programa de curs, iar elevilor sa isi dezvolte abilitati critice pentru secolul XXI. Vor participa, printre altii, profesori de la Scolile "Stefan cel Mare", "Duiliu Zamfirescu", "Nicolae Iorga", Grupul Scolar Marasesti si Liceul de Arta "Gh. Tattarescu". (G. DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 14 ore, 14 minute, 41 secunde
unde s-a mediatizat implementarea acestui curs?... cine stie si poate da raspunsul?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.