Educație

Modernizarea retelelor de apa si incalzire la CSEI Elena Doamna

Mihaela Beșleagă
5 ian 2011 1295 vizualizări
Consilierii judeteni au aprobat in ultima sedinta ordinara de anul trecut proiectul de hotarire privind Aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii Reabilitare si modernizare retele exterioare termice, apa rece, apa calda, incendiu, canalizare si iluminat exterior - Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva (CSEI) Elena Doamna Focsani .

Proiectul vizeaza refacerea retelelor termice de incalzire, apa calda, apa rece, canalizare, platforme carosabile si pietonale, dar si realizarea unei suprafete de aproape 4.000 mp de spatiu verde. Valoarea totala a investitiei este de 4.247.000 lei, din care constructie si montaj 3.299.000 lei. Finantarea acestui proiect este separata de proiectul care se afla deja in derulare la CSEI "Elena Doamna" cu fonduri europene. "Facem precizarea ca lucrarile aferente acestui obiectiv de investitii nu fac obiectul contractului de finantare nerambursabila pentru proiectul «Modernizarea Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva Elena Doamna», din cadrul Programului Operational Regional 2007-2013, axa prioritara 3 - Imbunatatirea infrastructurii sociale", mentioneaza directorul Directiei de Dezvoltare din cadrul Consiliului Judetean, Iulian Matache, in referatul care insoteste proiectul de hotarire. Durata de realizare a lucrarilor este de 12 luni. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.