Educație

Sa ne cunoastem scriitorii

Andrei Milcoveanu
29 dec 2010 1093 vizualizări
Scriitorul Gheorghe Mocanu si opera sa vor fi prezentati odobestenilor la Casa de Cultura din Odobesti, în cadrul proiectului Sa ne cunoastem scriitorii"

Evenimentul este organizat de Casa de Cultura din localitate, in colaborare cu Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia" din Focsani si Televiziunea "Atlas". Seara dedicata scriitorului odobestean va cuprinde o prezentare cu totul originala a operei acestuia, actorii Sorin Francu, Paula Grosu si Mihail Spiridonescu recitind din creatia sa. Despre omul Gheorghe Mocanu si lucrarile sale vor vorbi scriitorii Ion Culita Usurelu si Virgil Panait. Cum este o seara de autor, iar fiecare scriitor isi va prezenta opera dupa propria viziune, scriitorul Gheorghe Mocanu va fi acompaniat de cele doua fiice Andreea si Valeria Mocanu. Prima, studenta a Universitatii NaÃionale de Muzica din Bucuresti va sustine un minirecital, iar Valeria, eleva la Liceul de Arte Focsani, va prezenta o expozitie de grafica si pictura. Manifestarea va avea loc miercuri, 29 decembrie si va incepe la orele 17.00. Sint invitati sa participe toti cei care iubesc arta. Pentru luna ianuarie, seara de autor va fi dedicata prozatorului Ion Culita Usurelu din Odobesti. (A. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 21 ore, 41 minute, 45 secunde
De aplaudat astfel de actiuni ! O mica observatie, daca mi se permite: astfel de serate sa fie facute in timpul trimestrelor scolare, in intentia de a deschide tinerilor apetit pentru lectura .
, acum 739370 zile, 21 ore, 41 minute, 45 secunde
Pe cand un proiect "in memorian" ? Cred ca si cei plecati dintre noi merita o astfel de actiune.Ma gandesc la Mitica Pricop,Ion Panait,Traian Olteanu,Constantin Ghinita,Florin Muscalu,Corneliu Fotea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.