Educație

Noul inspector Dan Grigoras vrea o revenire in forta a sportului

Gabriela Draghici
4 dec 2010 3075 vizualizări
Profesorul Dan Grigoras a preluat mandatul de la fosta inspectoare de educatie fizica si sport, Vica Minca, care a demisionat saptamina aceasta u Grigoras isi doreste sa repuna in miscare activitatile sportive

In urma demisiei profesoarei de educatie fizica, Vica Minca, de problemele disciplinei se va preocupa Dan Grigoras, profesor al Scolii "Ion Basgan" din Focsani. Oficial, Grigoras a aflat de postul liber in urma unui telefon, cind a acceptat provocarea de a face parte din rindul inspectorilor. Neoficial, numele sau "era incalzit" pe marginea terenului schimbarilor in echipa ISJ de ceva vreme, cu mai mari sanse de a intra "in teren" decit Viorel Paizan, colegul sau de la Colegiul "Unirea". "A fost o mare supriza pentru mine, iar primirea a fost excelenta. Cunosc foarte bine ce inseamna munca de inspector scolar, asa ca poate reusesc sa aduc imbunatatiri activitatii de educatie fizica", s-a pronuntat Dan Grigoras. Profesorul a ocupat postul de inspector scolar si in perioada 1997 "" 2001, pe vremea cind la cirma ISJ-ului se afla directorul Colegiului Tehnic "Edmond Nicolau", Costache Lupu. Dan Grigoras vrea sa scoata din letargie activitatea sportiva vrinceana. "Chiar imi doresc o revitalizare a sportului, o repunere in miscare a acestuia. S-au schimbat putin vremurile, parca era mai multa emulatie si mult mai multe campionate si activitati sportive, o intreaga nebunie", ne-a relatat acesta, aducindu-si aminte de anii cind facea atletism de performanta, iar intrecerile sportive si "nebunia" inerenta acestora erau la ordinea zilei. Dan Grigoras a explicat si de unde surprinderea telefonului pentru a ocupa postul de inspector. La urechile sale ajunsesera zvonurile conform carora functia va fi preluata de Viorel Paizan, profesor de educatie fizica la Colegiul National "Unirea". In alta ordine de idei, in lotul celor opt inspectori carora le-au expirat mandatul pe 20 noiembrie se afla si fosta inspectoare, Vica Minca. Discutii privind plecarea profesoarei au aparut in ISJ inca de la inceperea anchetei DNA in dosarul spagii la Bac-ul din 2008. "Inca de la intrarea dumneaei in virtejul anchetei de la DNA existau discutii legate de o eventuala plecare. Eu am sperat in nevinovatia colegei mele, iar demisia dumneaei mi s-a parut onoranta", ne-a declarat "generalul" Rogoz care comenteaza si prestatia manageriala a noului inspector de sport. "Stiam de calitatile manageriale ale profesorului Grigoras, dovedindu-si competentele cerute de postul de inspector pentru activitati extrascolare, pe care l-a ocupat in trecut. Acestea l-au recomandat pentru functia de inspector scolar", a completat seful ISJ. (Gabriela DRAGHICI)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.