Educație

Info-Educatie

Gabriela Draghici
2 dec 2010 1346 vizualizări
Directorii sint asteptati azi la Inspectoratul Scolar

Directorii din invatamintul preprimar, gimnazial si liceal vor participa azi la Cercul Pedagogic din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vrancea. Incepind cu ora 9.15, "generalul" Rogoz va avea o scurta interventie, ocazie cu care va impartasi din experienta vizitei in Italia, unde a participat la diverse activitati din cadrul proiectului "Consolidarea capacitatii institutionale a consortiului regional al regiunii de dezvoltare Sud-Est", care vizeaza invatamintul tehnic. Pe ordinea de zi vor fi dezbatute "Masuri privind prevenirea si/sau reducerea consumului de plante etnobotanice in rindul elevilor", un studiu privind disponibilitatea cadrelor didactice in realizarea actului educational si proiectul "Monitor II: Managementul situatiilor de urgenta in Vrancea". Vor participa reprezentanti ai Centrului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala si de la Politie. (G. D.)



1 Decembrie pentru prescolarii de la Petresti


Prichindeii Gradinitei cu Program Normal Petresti, subordonata Scolii cu clasele I-VIII Vinatori, au sarbatorit luni, cu bucurie, Ziua Nationala a Romaniei. Indrumati de profesoara Oana Alexe, micutii au sustinut un program artistic, materializat in cintece, dansuri si poezii. Alaturi de prescolarii imbracati in costume populare au fost parintii care i-au incurajat tot timpul, cadre didactice si reprezentanti ai comunitatii locale. In cadrul activitatii practice, copiii au realizat cu mindrie harta tarii si au dat mina cu mina in hora copiilor, primind la sfirsit diplome si stimulente. "Este foarte important ca noi, cadrele didactice, sa cultivam copiilor, inca de la cea mai frageda virsta, sentimentul patriotic si constiinta nationala", ne-a declarat institutorul Sofica Darmanescu. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 13 ore, 7 minute, 17 secunde
Lipseste din tematica de discutat dezbatearea:"Masuri privind consumul de alcool in cabinetul nr.1 din ISJ."
, acum 739398 zile, 13 ore, 7 minute, 17 secunde
care este cabinetul nr 1 ? de unde se incepe numerotarea birourilor de sus in jos s-au de jos in sus explicatii sa stim si noi subsol nu credem . etc consumul de alcol nu e nimic restul spa..... citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.