Educație

Un crimpei de comedie, nitica parodie la Liceul cu Program Sportiv

Gabriela Draghici
2 dec 2010 1462 vizualizări
Zeci de elevi s-au distrat marti seara la Balul Bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv din Focsani, unde Miss si Mister Boboc au fost desemnati Raluca Birlog si Alin Olaru

"Bibiloiule, ce sa fie? A fost un crimpei de comedie, nitica parodie si d-aci inainte la fel o sa fie!", au anuntat la inceputul programului prezentatorii Balul Bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) din Focsani. Bobocii fruntasi care au obtinut titlul de Miss si Mister Boboc 2010 sint Raluca Birlog si Alin Olaru. "Conasii si duduile" liceului i-au invaluit pe cei prezenti marti seara la Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia" in parfumul anilor trecuti, "piperat" cu note umoristice. Pina ce si-au linistit boboceii puful zbirlit de atita emotie, trupa de majorete a liceului, "Street Life" a oferit o energica reprezentatie, pregatind publicul pentru Alex, Florin alias Otto si trupa sa, care au incalzit atmosfera cu ritmurile de cartier. Dupa proba de dans a bobocilor, cei prezenti au fost martorii unei prezentari de moda, marca LPS Focsani, in "invidia" faimoaselor case de moda pariziene. Au urmat perechile care si-au etalat talentele pe scena, cu miscari de glezne, dansind in stil parizian si un moment artistic deosebit, demn de inalta "sotietate", redat de concurentii Elena Gogean si Radu Mancas. Surpriza balului a incintat publicul, "din indepartata Rusie, niste lebede gratioase, exploatate de Ceaikovski si protejate de aviara si porcina ca la moda din Romania", conform prezentatorilor. Si-au facut loc pe scena trupa Ripperz Crew, care in aplauzele publicului a umplut sala cu dinamismul si miscarile pline de forta. Ultima "iesire" a bobocilor a impresionat prin tinutele de seara elegante si rafinate. Inainte de ridicarea cortinei, elevii clasei a XI-a, indrumati de profesoara Tatiana Solomon, au mai facut o scurta demonstratie de comedie.

Distractia a continuat pina spre zorii zilei in Clubul Apollo. (Gabriela DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 7 ore, 45 minute, 56 secunde
eu mi-am pus toata increderea in verisorul meu si ma bucur mult pentru titlul obtinut . Forza Alin Olaru, acum esti mister !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.