Educație

Pregatiri de iarna in scoli

Gabriela Draghici
19 nov 2010 692 vizualizări
Comisia de Dialog Social care a avut loc ieri la Prefectura, privind desfasurarea procesului de invatamint pe timp de iarna, a fost mai scurta decit naveta facuta de elevii din Reghiu ca sa ajunga la scoala

Cele trei puncte de discutie, aflate pe masa de lucru a Institutiei Prefectului, au fost aprovizionarea cu combustibil, transportul elevilor si adaptarea programului scolii, pentru desfasurarea in bune conditii a procesului de invatamint, astfel incit sa se asigure o frecventa buna si o siguranta cit mai mare pentru elevi. Problema ce nu si-a gasit rezolvare nici pina in ziua de astazi este cea a livrarii microbuzelor promise de minister, controversele legate de licenta de transport si sesizarile privind cursele microbuzelor scolare prin alte judete, cu prilejul excursiilor. Un alt subiect dezbatut a fost decontarea navetei cadrelor didactice, in conditiile in care exista foarte putine primarii care fac asta. "Inspectoratul nu poate face "diligente" catre primarie, obligatia de decontare ii revine primariei, noi nu putem face nimic in privinta asta. Daca primaria are bani, deconteaza, daca nu, nu", s-a pronuntat Emil Radu, inspector pentru managementul educational si evaluare institutionala. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.