Educație

La o calatorie prin jurul lumii cu Colegiul Tehnic Gh. Asachi

Gabriela Draghici
18 nov 2010 635 vizualizări
Elevii Colegiului Tehnic Gh. Asachi din Focsani ne invita sa alegem tara pe care dorim s-o vizitam, intr-o calatorie imaginara in jurul lumii.

Astazi, cu incepere de la ora 18.00, Clubul Apollo va fi gazda Balului Bobocilor. Opt frumoase fete si sase baieti vor concura pentru titlurile de Miss si Mister Boboc, trecind prin probe care mai de care mai inedite. Pe linga obisnuitele probe de zi si cea a tinutei de seara, proba de originalitate ii va scoate sigur din anonimat, fiecare boboc trebuind sa prezinte costume, dansuri, obiceiuri din specificul unei tari, iar la proba de cultura generala vor raspunde la intrebari din sfera aceleiasi tari. Nu vor lipsi momentele puse la cale de elevii scolii, parada de creatie vestimentara oferindu-le prilejul de a-si prezenta creatiile realizate chiar in atelierul scolii. Trupa de dans si cercul de teatru al scolii promit sa impresioneze la fel de mult. "Speram sa primim note maxime, pentru ca avem un public pretentios, obisnuit cu momente foarte bine organizate, pe linga faptul ca ne vom afla si sub ochiul critic al parintilor", ne-a declarat consilierul educativ al scolii, Maria Dragan. Petrecerea de dupa nu va parasi locatia, ringul de dans asteptind sa ramina "captiv" pina in zorii diminetii. (Gabriela DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.