Educație

Legende ale filmului la Balul Bobocilor de la Pedagogic

Gabriela Draghici
15 nov 2010 3767 vizualizări
Elevii Liceului Pedagogic Spiru Haret au fost vineri vedetele marilor filme, pe scena Casei de Cultura u Malina Apetre si Bogdan Trifan au primit titlul de Miss si Mister Boboc

Seniorii Liceului Pedagogic "Spiru Haret" din Focsani au facut echipa cu bobocii, in ceea ce a fost un adevarat exemplu de sirguinta, spirit de echipa si profesionalism, la organizarea Balului Bobocilor. Frumosii Malina Apetre si Bogdan Trifan si-au adjudecat titlurile de Miss si Mister Boboc, urmati de Geanina Stan si Teodor Mocanu (locul doi) si Raluca Predoiu si Daniel Dragoi (locul trei). Tema serii de vineri a fost "mari legende ale filmului", care si-au facut loc pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor.


Ineditul si distractia au fost la ele acasa, proba de cultura generala debutind cu intrarea specifica filmului "The Matrix", in care participantilor li s-au pus intrebari din sfera filmelor. Proba de originalitate a abundat in scene celebre, perechile punind in scena secvente din filme vestite, ca "Pisica alba, pisica neagra", "Marry Poppins", "Zorba Grecul", Dirty Dancing", "Casanova", "Unora le place Jazz-ul", sau renumitul "Titanic".

Proba surpriza a constat in readaptarea unei scene din multipremiatul "Zbor deasupra unui cuib de cuci", in timp ce proba costumatiei de seara a facut publicului o oferta de nerefuzat, perechile imbracate ca la patru ace defilind ca intr-o scena din "Nasul".

Ambianta cinematografica n-a parasit sala nici pentru o secunda, echipa de dans a liceului miscindu-se pe ritmurile muzicii din "Amelie", in vreme ce organizatorii au omagiat musicalul "Grease", magnetici si plini de energie, in plina atmosfera rock"â„¢n"â„¢roll. "Pe parcursul acestor doua luni s-a lucrat foarte bine, consilierul nostru educativ, Diana Baciu, ne-a spirjinit si ii sintem recunoscatori.

Bobocii au fost alesi in special pentru prezenta de spirit si pentru cit de capabili sint in a-si asuma responsabilitati. Atmosfera a fost relaxata pentru ca toti stiam foarte bine ce aveam de facut", ne-a spus eleva Alexandra Mocanu, unul dintre organizatorii balului.

Veseli, elevii si-au continuat aventura, dansind pina la orele diminetii in Clubul Apollo. (Gabriela DRAGHICI)










În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 14 ore, 5 minute, 28 secunde
cel mai tare bal ever.... felicitari organizatorilor de la peda.. deci p parcursul repetitiilor a fost o atmosfera super.. am fost o echipa unita.. un cerc.... stiu ei la ce ma refer prin "cerc".. citeste integral
, acum 739370 zile, 14 ore, 5 minute, 28 secunde
daca nu e circ e film.o fi sf.,drama sau comedie neagra?o adaptare a scandalurilor din liceu cu prezentarea intereselor obscure din spate ar face bine tuturor...umbla vorba ca vor sa-si spele imaginea citeste integral
, acum 739370 zile, 14 ore, 5 minute, 28 secunde
Felicitari dragii mei tineri, sa mai faceti asa lucruri frumoase.Este mult mai frumos asa decit sa stati prin baruri si discoteci.Inca odata felicitari.
, acum 739370 zile, 14 ore, 5 minute, 28 secunde
as fi tare curioasa sa stiu la ce scandaluri se refera \"gygy\" si ce legatura au toate astea cu balul nostru?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.