Educație

Info-Educatie:

Gabriela Draghici
11 nov 2010 865 vizualizări
Microbuzele scolare, luate la puricat

Soferii microbuzelor care asigura transportul elevilor in scolile din tot judetul au fost luati in colimator de Registrul Auto Roman (RAR) si Autoritatea Rutiera Romana (ARR). Specialistii vor desfasura o ampla actiune de verificare tehnica a celor 62 de microbuze scolare. Vor fi probate gradul de uzura al anvelopelor sau jocul de directie si coroziunile masinilor si vor fi verificate documentele, pentru a se asigura ca elevii ajung in siguranta la scoli. "Specialistii RAR si ARR vor lua legatura cu Primaria, pentru a stabili o data a derularii acestor controale, in vederea monitorizarii starii tehnice a microbuzelor din reteaua scolara", ne-a declarat generalul Stan Rogoz. (G. D.)


"Nodul in papura" al uniristilor


Jurnalistii de liceu ai Colegiului National "Unirea" din Focsani isi prezinta cu mindrie primul numar din 2010 al revistei "Nod in papura", aparut pentru prima data in 1995. Adrian Lacatus, fost elev al colegiului, care in urma cu 15 ani edita primul numar al revistei, a fost invitat sa scrie editorialul primei editii, in calitate de prim redactor "" sef. Sint asternute pe pagini confesiunile bobocilor, interviuri cu acestia, fotbalul de luni seara cu profesorii si horoscopul uniristilor, in care profesorii Cornel Noana si Romulus Buzatelu servesc drept sistem de referinta referitor la cum iti va merge ziua. "Tiparirea primului numar al acestei editii este pentru stirnitul gustului, vrem sa facem un ziar electronic", ne-a spus directorul unitatii, Cornel Noana. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 5 ore, 7 minute, 4 secunde
Din fraza asta "profesorii Cornel Noana si Romulus Buzatelu servesc drept sistem de referinta referitor la cum iti va merge ziua.", inteleg ca reporterul dvs. a avut ceva probleme la limba citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.