Educație

Programul Biblionet, inaugurat cu sampanie

Sorin Tudose
9 nov 2010 1243 vizualizări
Programul Biblionet-Lumea in biblioteca mea a fost lansat ieri la sediul Sectiei de Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene Duiliu Zamfirescu , in prezenta oficialitatilor locale.

Paul Baran, reprezentant al fundatiei IREX, care s-a ocupat de implementarea proiectului, a tinut sa felicite autoritaile pentru ca au in subordine o asemenea biblioteca. "Tin sa va spun ca sint gelos deoarece copilul meu nu are parte la Bucuresti de o biblioteca la fel de frumoasa. Prin programul Biblionet incercam sa instruim oamenii din cadrul acestor institutii pentru ca la rindul lor acestia sa furnizeze informatii promte si de calitate cetatenilor", a declarat Paul Baran. Acesta a mai spus ca biblioteca este unul dintre putinele locuri in care in care toti oamenii, indiferent de functie, virsta sau orice alt criteriu, au drepturi egale. Fundatia Bill % Melinda Gates a donat centrului de formare produse IT in valoare de 60 mii lei. Liliana Mocanu va fi coordonatorul programului care va instrui mai multi bibliotecari din judet, iar Margareta Tatarus si Nicoleta Oprisan vor fi traineri in cadrul centrului de formare. Dupa taierea panglicii inaugurale invitatii au inchinat un pahar de sampanie in cinstea noului proiect. (S. TUDOSE)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 1 ora, 41 minute, 38 secunde
oprisan aproba inaugurarile doar la institutiile preferate de el,iar asta depinde de cat de tare place pe oamenii ce le conduc.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.