Educație

InfoEducatie

Gabriela Draghici
5 nov 2010 863 vizualizări
Zile culturale la Galeriile de arta

Galeria Centrului Judetean pentru Promovarea Culturii Traditionale, Artelor si Meseriilor (CJPCTAM) Vrancea, va gazdui simbata, 6 noiembrie, cu incepere de la ora 10.00, microrecitalul clasei de orga si vernisajul expozitiei de arta populara a claselor externe din Cimpineanca, Nereju, Mera, Nistoresti si Spulber. De asemenea, la Galeriile de Arta din Focsani va avea loc astazi, de la ora 17.00, vernisajul expozitiei "Virstele toamnei". Prezentarea creatiilor artistilor plastici consacrati, Elena Pascu Birhala, Viorica Kalany, Elena Stoiciu, Virginia Hossu si Nicolae Radvan vor incinta pe cei prezenti, cultivindu-le gustul pentru arta. Expozitia ramine deschisa pina la data de 15 noiembrie, iar intrarea este libera pentru cei interesati. (G. D.)


Concurs de fotografie, se cauta participanti!


Un alt concurs care promite mult, aprobat la nivel judetean, este Concursul de Creatie Media, "Fotograful- actor social" propus de Liceul Teoretic "Ioan Slavici" din Panciu, aflat deja la editia a II-a. In fiecare liceu, in perioada 15 martie "" 5 aprilie 2011, se organizeaza o expozitie cu fotografii ale elevilor pe tema "Mie imi pasa". Pina pe 8 aprilie sint asteptate lucrarile si tabelul cu datele elevilor calificati, la adresa fotograful_actorsocial@yahoo.com. In perioada 11 "" 15 aprilie organizatorii concursului vor selecta fotografiile cistigatoare la faza locala. Fotografiile vor fi realizate in format A4 (hirtie fotografica) si vor avea inscris pe verso titlul, autorul si liceul de la care provine participantul. Juriul constituit la nivel local, va desemna cinci dintre cele mai bune si expresive fotografii, urmind ca acestea sa se califice la faza judeteana. (G. D.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 22 ore, 57 minute, 55 secunde
Prin moartea Poetului Adrian PAUNESCU, eu, ca roman, ma simt un pic mai orfan pe lumea asta ! Vesnicia sa-ti imbratiseze numele, Poete !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.