Educație

Scoala, victima colaterala la Tanasoaia

Gabriela Draghici
5 nov 2010 1392 vizualizări
Primarul si directoarea scolilor din Tanasoaia resping acuzele potrivit carora ar exista probleme cu caldura

Acuzatiile consilierului local PDL din Tanasoaia,Costel Maru, cu privire la incalzirea din scolile din comuna au stirnit multe reactii din partea conducerii unitatilor de invatamint si a autoritatilor locale. In urma cu doua zile, consilierul sustinea ca atit primarul, cit si directoarea scolilor ascund anumite probleme care ar exista in unitatile scolare, atit in ce priveste incalzirea, cit si investitiile facute. Conform spuselor acestuia, parintii au fost cei care au pus bani mina de la mina pentru construirea unor sobe de teracota si ajutau la taierea lemnelor si aprinderea focului in scoli. Atit primarul din Tanasoaia, Romeo Vulpe (PSD), cit si directoarea scolii, Ileana Marcu, resping cu vehementa acuzatiile aduse de consilierul local. "Aveam teracotele de la celelalte scoli, au existat controale periodice din partea DSP-ului si totul este in regula. Avem patru scoli mici cu centrale electrice noi, iar construirea teracotelor care erau necesare a fost facuta din banii Primariei. Parintii care au contribuit cu ceva, au facut-o pentru ca asa au hotarit acestia, la nivelul comitetului de parinti. Intr-o comuna saraca, mi se pare normal sa ne ajutam unii pe altii", a comentat directoarea Ileana Marcu. Primarul sustine, la rindul sau, ca in clase este cald si ca s-au facut investitii pentru reabilitatea scolilor. "Parintii vin si isi iau copiii de la scoala, cu mijlocul de transport pus la dispozitie de Primarie. Nu le-a cerut nimeni parintilor sa intervina financiar. Noi am platit manopera pentru teracotele construite. Ce fac cu fondul clasei in schimb, este decizia lor. Le salut si le apreciez decizia de a sari in ajutor, daca o fac. Echivalentul unui brat de lemne adus de un parinte l-am compensat prin tot ce am reusit sa facem pentru scoli in tot acesti ani", s-a pronuntat edilul. (Gabriela DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 15 ore, 13 minute, 36 secunde
TRAIM INTRO TARA UNDE PRESA ESTE ASERVITA POLITIC SI LUCRU CEL MAI GRAV ESTE CA CETATENII SUNT DEZINFORMATI IAR EU CA SI CONSUMATOR DE PRESA ,,LIBERA,, MA SIMT DERANJAT .
, acum 739398 zile, 15 ore, 13 minute, 36 secunde
"Intr-o" din cate stiu eu se scrie cu cratima.Daca v-ar vedea dl Pruteanu s-ar intoarce in mormant domnule primar Vulpe.Sa presupunem ca ati omis sa "o puneti".
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.