Educație

InfoEducatie

Gabriela Draghici
2 nov 2010 1046 vizualizări
Carnavalul personajelor din basme la Biblioteca

Filiala Sud a Bibliotecii Judetene "Duiliu Zamfirescu" a organizat duminica, la magazinul Carrefour, cea de-a IV-a editie a Carnavalului personajelor din basme. Creativitatea copiilor a fost demonstrata si anul acestain cadrul carnavalului de Halloween, predominind costumele de vrajitoare, vampiri, fantome si multe alte personaje de poveste. Evenimentul a fost pus la cale cu ajutorul elevilor Scolii "Al. Vlahuta", sub indrumarea profesoarei Elena Vilcu, si elevii Scolii "Nicolae Iorga", sub coordonarea profesoarelor Cristina Chirita si Nicoleta Danila. Talentatii elevi au participat la scenete specifice sarbatorii de Halloween, au cintat si au recitat. "Ne dorim sa continuam traditia si in urmatorii ani", a declarat Liliana Mocanu, coordonator al filialei Sud a Bibliotecii. (G. D.)


Scolile nu scapa de inspectii


Inspectoratul Scolar Judetean va desfasura in aceasta saptamina inspectii cu tematica "Eficienta experientei manageriale in derularea programelor educationale". Inspectorii urmaresc verificarea planului managerial anual si semestrial , documentele de planificare de la comisiile metodice, raportul privind starea invatamintului in unitatea respectiva. Alte probleme importante luate in control de inspectorii ISJ vor fi modul in care directorii s-au preocupat de asigurarea securitatii elevilor atit in incinta scolii cit si in imediata vecinatate, frecventa elevilor, respectarea programului scolar de catre personalul didactic si graficul de serviciu pe scoala pentru profesori si elevi. (G. D.)


Inscrierea la cursurile de formare se prelungeste


Cabinetul Metodic al Casei Corpului Didactic (CCD) Vrancea accepta formularele de inscriere pentru cursurile din oferta de programe pentru anul scolar 2010 "" 2011, pina pe 12 noiembrie. Lista cu oferta de programe si formularul de inscriere pentru cei interesati se gasesc pe site-ul oficial al CCD. Formularul va fi adus de catre raspunzatorul privind perfectionarea din fiecare unitate scolara la sediul CCD, semnat si stampilat de director, dar va fi trimis si in format electronic, pe adresa ccdfocsani@yahoo.com. CCD admite si inscrieri individuale, cu conditia indeplinirii clauzelor stabilite si in cazul inscrierilor colective. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.