Educație

Info Educatie

Gabriela Draghici
28 oct 2010 1790 vizualizări
Siguranta in scoli coordonata de Politia Odobesti

In cadrul activitatii s-au facut prezentari in PowerPoint si au fost distribuite elevilor pliante privind siguranta in incinta unitatilor de invatamint. Programul a continuat cu desfasurarea unui concurs de educatie rutiera in curtea liceului. Subcomisarul Zorel Burlan, inspectorul Cristi Manta de la IPJ si ag. sef pr. Stelica Dochioiu si Ion Ionascu au purtat dialoguri cu elevii odobesteni pe tema intelegerii si respectarii statutului de drept si pregatirea anti "" infractionala referitor la securitatea in cadrul unitatilor scolare. (G. D.)


Halloween-ul uniristilor: inspaimintator de frumos


Chiar daca nu este o sarbatoare romaneasca, "Halloween-ul a fost adoptat cu avint de copii. In seara de 31 octombrie, cu incepere de la ora 19:30, elevii Colegiului National "Unirea" din Focsani organizeaza o petrecere care se anunta a fi terifianta, in cel mai bun sens al cuvintului. Concurs de costume surpriza, filmulete cu tematica Halloween-ului, intreceri ale celor mai inventivi dovlecei, personalizati de elevi, sint doar citeva dintre surprizele serii. "Am avut repetitii toata saptamina, nici noi n-am vazut costumele, o sa fie o mare surpriza. Copiii sint foarte entuziasmati si si-au exprimat interesul. Anul trecut a iesit foarte frumos, speram ca si acum sa fie la fel", sustine Claudia Slujitoru, profesoara de engleza a colegiului. (G. D.)


Cea mai frumoasa boboaca a Liceului Teoretic Odobesti


Intr-o atmosfera de zile mari, vineri, elevii Liceului Teoretic "Duiliu Zamfirescu" din Odobesti au incheiat activitatile organizate cu ocazia zilei scolii, cu balul bobocilor. Spectacolul desfasurat la un local din oras a culminat cu aparitiile pline de farmec ale finalistelor. Cea mai frumoasa boboaca a liceului a fost desemnata Daiana Zara, eleva in clasa a IX-a A. Nu au lipsit ingredientele unei seri cu adevarat deosebite, momente de muzica, dans, teatru, scenete care mai de care mai amuzante si distractie pe masura. Elevii claselor a IX-a si a XII-a au oferit o demonstratie captivanta de talent si sirguinta. Invitatii de onoare anul acesta, au fost atit primarii Odobestiului si Jaristei, cit si presedintele Consiliului Judetean al Elevilor Vrancea, Alexandru Munteanu, elev al Colegiului National "Al. I. Cuza". Zeci de liceeni s-au distrat vineri seara, incheind in mare stil sarbatoarea. (G. D.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.