Educație

Info Educatie

Gabriela Draghici
19 oct 2010 866 vizualizări
Elevii vrinceni, premiati la Concursul de Matematica din Galati

Concursul Interjudetean de Matematica "Cristian S. Calude" de la Galati, destinat elevilor din clasele V-VI din 16 noiembrie, s-a lasat cu premii pentru elevii vrinceni care au participat. Cei 50 de elevi ai Colegiului National Unirea, Colegiului National "Al. I. Cuza" si ai Scolii cu clasele I-VIII "Duiliu Zamfirescu" din Focsani au trebuit sa faca fata subiectelor alcatuite din itemi cu alegere multipla cu un singur raspuns corect, avind un nivel ridicat de dificultate. La clasa a V-a, Georgiana Bataraga, Octavian Torcea, Radu Bosoiu, Nicoleta Palade, Cristian Tataru, Diana Nichitoiu, Tudor Dodoiu si Iuliana Potlog au primit mentiuni. Dintre participantii la clasa a VI-a, Razvan Ciubotaru, Amalia Giuclea, Mihnea Nistoroiu, Rares Craciun si Andrei Ciobotaru au primit de asemenea mentiuni pentru rezultatele obtinute. In perioada 29 - 31 octombrie, va fi rindul elevilor de clasa VII "" XII sa ridice prestigiul scolilor din judet, in cadrul aceluiasi concurs. (G. D.)


Reduceri pentru elevi la teatru, la "Crima la Howard Johnson"


Spectacolul "Crima la Howard Johnson" care il are cap de afis pe comedianul Mihai Bendeac, a fost aminat, urmind sa fie pus in scena pe data de 25 noiembrie la Teatrul municipal "Maior Gh. Pastia". Oficialii Teatrului au fost anuntati de actor ca nu va putea ajunge, cu putin timp inaintea spectacolului,iar spectatorii au fost nevoiti sa faca cale intoarsa, urmind sa-l vada la sfirsitul lunii in show-ul de comedie. Pretul unui bilet este de 50 de lei, insa se anunta o reducere pentru elevi si pensionari, putind intra doua persoane pe un bilet. De aceeasi reducere vor avea parte si amatorii de cultura care vor veni sa-l vada pe maestrul Radu Beligan in data de 27 noiembrie pe scena aceluiasi teatru. Admiratorii vor asista la frumoasele "Confesiuni despre viata si arta" ale actorului, acumulate in cei 70 de ani de activitate. (G. D.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.