Educație

Bani pentru proiecte sportive

Iulia Crețu
13 oct 2010 559 vizualizări
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vrancea anunta cluburile sportive ca au la dispozitie suma de 21.000 lei pentru doua programe:

"Promovarea sportului de performanta" - 13.000 lei si "Sportul pentru toti" - 8.000 lei. Anuntul a fost publicat in Monitorul Oficial, in baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finantarilor nerambursabile. Data limita de depunere a proiectelor este 1 noiembrie, ora 10.00, fiind programata o singura sesiune de selectie a programelor. "Eligibile sint cluburile sportive de drept privat si asociatiile judetene pe ramura de sport din judetul Vrancea. Criteriul de acordare a finantarii este punctajul total obtinut al proiectului. Desemnarea proiectului cistigator se va face in ordinea descrescatoare a punctajelor, in limita sumelor aratate", se arata in anuntul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret. Cei interesati au la dispozitie documentatia de la sediul institutiei, strada Moldova nr. 9, informatii spulimentare putind fi cerute la telefon: 0237/212.536 sau pe e-mail: dtsvrancea@yahoo.com. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.