Educație

Brigada ministeriala a plecat din Vrancea. Rezultatul, mai tirziu!

Gabriel Sava
9 oct 2010 976 vizualizări
Cei cinci reprezentanti ai Ministerului Eductiei au plecat dupa un popas de doua zile la Inspectoratul Scolar si nu au spus nici un cuvint despre rezultatul evaluarii

Reprezentantii Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) care au venit in Vrancea pentru evaluarea echipei manageriale a Inspectoratului Scolar au plecat vineri dupa-amiaza. Brigada a dorit sa stea de vorba cu fiecare dintre cei trei inspectori care au condus Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Vrancea anul scolar trecut, respectiv Iordache Bostan, Stan Rogoz si Maria Lupu. Nici unul dintre reprezentantii MECTS nu a dorit sa comenteze vizita de la Focsani. "Avem un ordin de serviciu pe care l-am prezentat domnului inspector general, in care este trecut motivul prezentei noastre la Focsani. Mai multe nu va putem spune", a declarat unul dintre membrii brigazii. Conform inspectorului general Stan Rogoz, aceste evaluari se fac in fiecare an, in doua sesiuni, una de primavara si una de toamna. "Noi speram sa primim un calificativ cit mai bun. Domnii de la minister au vrut sa verifice daca fisa de autoevaluare are un echivalent si in activitatile derulate de fiecare in parte. Nu ni s-a comunicat nici un rezultat al acestei evaluari, probabil ca ne va parveni ulterior", a declarat Stan Rogoz. Fostul "general", profesorul Iordache Bostan, in prezent suspendat din functie pentru acuzatiile din dosarul de coruptie de la sesiunea de bacalaureat din 2008, nu a putut fi contactat. Este posibil ca prezenta brigazii ministeriale la Focsani sa aiba legatura si cu faptul ca, saptamina viitoare, Bostan se judeca cu ministerul pentru a reveni in functie dupa suspendarea din luna august. (Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.