Educație

Ministerul evalueaza inspectorii din fruntea invatamintului vrincean

Gabriel Sava
8 oct 2010 1194 vizualizări
Echipa ministeriala vrea sa vada care au fost performantele inspectorilor Iordache Bostan, Stan Rogoz si Maria Lupu

In cursul diminetii de ieri, o echipa din Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) a sosit in Vrancea pentru a face evaluarea activitatii celor trei inspectori care s-au aflat, pina in luna august, la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vrancea. Brigada va evalua, pentru fiecare in parte, activitatea profesorului Iordache Bostan, in calitate de inspector general, respectiv a celor doi adjuncti, profesorii Maria Lupu si Stan Rogoz.

"Fiecare dintre noi a trimis un raport de activitate si o fisa de autoevaluare. Brigada de la minister a venit azi (n.r.- ieri) dimineata pentru a evalua inspectorii generali si adjunctii in activitatea din anul scolar trecut", a declarat inspectorul general Stan Rogoz. Pentru ca, la acel moment se afla in fruntea ISJ Vrancea, la evaluarea de ieri a fost invitat sa participe si profesorul Iordache Bostan. Acesta ocupa in prezent postul de profesor de matematica la Liceul Teoretic "Emil Botta" pe care l-a avut rezervat, pe perioada cit a detinut o functie in cadrul ISJ.

Venirea ministeriabililor a dus si la aminarea plecarii la Cluj pe care inspectorul adjunct Maria Lupu o avea programata pentru ziua de ieri. Evaluarea activitatii echipelor manageriale de la fiecare inspectorat din tara se face anual. Iordache Bostan a primit la evaluarea facuta anul trecut calificativul "foarte bine". Nu este exclus ca venirea brigazii de la Minister chiar cu citeva zile inainte de procesul pe care Bostan il are cu Ministerul sa fie un bun motiv pentru obtinerea unui calificativ mai slab si inca unul ca activitatea fostului "general" sa fie considerata insuficienta. Cel mai probabil, brigada de la minister urma sa termine misiunea tot in cursul zilei de ieri. (Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 3 ore, 36 minute, 53 secunde
Excelent pentru toti, nemaivazut, nemaiauzit. Cand fisa postului obliga sa respecti doar ordinele si libertatea de miscare e zero ce sa evaluezi? In momentul in care ar exista posibilitatea ca ISJ citeste integral
, acum 739393 zile, 3 ore, 36 minute, 53 secunde
Emil intarzie la scoala. Profa il admonesteaza: - De ce ai intarziat, Emile !? - Vaca a fostiîn calduri si a trebuit sa o duc la taur, doamna profesoara. - Bine draga, dar nu putea sa faca citeste integral
, acum 739393 zile, 3 ore, 36 minute, 53 secunde
Domnule Bostan,daca primesti nesatisfacator chiar am sa zic ca exista un Dumnezeu pe lumea asta care se ocupa de toate.
, acum 739393 zile, 3 ore, 36 minute, 53 secunde
Daca primeste vreunul Foarte Bine din echipa , am sa zic ca exista un Dumnezeu. La momentul asta inspectoratul doar cere si administreaza niste hartii.A............sa nu uitam de citeste integral
, acum 739393 zile, 3 ore, 36 minute, 53 secunde
La cina vine Mircea, cu sapul sec, pe-o parte. El nu mai stie, sigur, ce e aceea carte. De aia ma apropii de el si-i suflu clar: Daca ma superi tare, te fac, sa stii, MAGAR!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.