Educație

La Multi Ani Mircea Dinutz!

Valentin Muscă
24 sep 2010 1344 vizualizări
Publicistul Mircea Dinutz mai adauga o floare la anii frumosi pe care-i poarta cu demnitate. Profesor, critic singeros , polemist neiertator si redactor al revistei ProSaeculum , Mircea Dinutz este o figura aparte in peisajul cultural autohton,

iar ziua sa de nastere ne ofera prilejul sa amintim celor care doresc sa cunoasca intelectualii cetatii ca in Vrancea inca mai exista oameni de la care avem de invatat cite ceva. Profesor recunoscut prin rezultatele elevilor, Mircea Dinutz se ocupa impreuna cu prof. Valeriu Anghel, din 2008, de editarea elitistei reviste "ProSaeculum". Membru al Uniunii Scriitorilor, prof. Dinutz a initiat cu regretatul Alexandru Desliu in 2006 la editura Pallas din Focsani seria "Scriitori vranceni contemporani", publicind in acelasi cite un volum despre Virgil Huzum si Ion Larian Postolache. Seria a fost continuata de prof. Dinutz cu volume despre Florin Muscalu si Ioan Dumitru Denciu, iar insiruirea volumelor ar putea continua. Redactia "Ziarului de Vrancea" ii doreste autorului ani multi, sanatate si volume cit mai consistente! (Valentin MUSCA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 14 ore, 26 minute, 36 secunde
Sa ne traiesti, maestre ! Ani multi si frumosi !
, acum 739396 zile, 14 ore, 26 minute, 36 secunde
La multi ani, Mircea Dinutz, iti doresc din toata inima sa ai parte de o viata lunga, linistita si plina de satisfactiile pe care le meriti din plin!
, acum 739396 zile, 14 ore, 26 minute, 36 secunde
Cu ocazia implinirii frumoasei varste,va doresc sa aveti parte in viata de multa sanatate,bucurii,liniste si tot ceea ce va doriti!La multi ani,domnule diriginte!
, acum 739396 zile, 14 ore, 26 minute, 36 secunde
Domnului Profesor, cu dragoste, cele mai calde urari de sanatate, bucurii si liniste. Alexandru Cucerean, fost elev al Colegiului National Al.I.Cuza, promotia 1973
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.