Educație

Info-Educatie

Ziarul de Vrancea
21 sep 2010 643 vizualizări
Auditie Chopin la Centrul de limbi straine

Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia" din Focsani continua proiectul "Virstele muzicii", in parteneriat cu Centrul de limbi straine al Bibliotecii Judetene "Duiliu Zamfirescu". Astfel, astazi, incepind cu ora 18.00, cei care iubesc muzica clasica sint asteptati la auditia si prezentarea muzicala despre Frédéric Chopin, care va avea loc la sediul bibliotecii din strada Republicii nr. 8 din Focsani. Angajatii Ateneului Popular asteapta cu nerabdare finalizarea lucrarilor la imobil, astfel incit concertele si auditiile de muzica clasica sa revina in cladirea emblema din Piata Unirii. (M. B.)

Inspectorul general vrea o evaluare psihologica corecta

Evaluarea psihologica a cadrelor didactice din invatamintul vrincean se deruleaza in aceasta perioada la cabinetele de medicina a muncii. Inspectorul general interimar, profesorul Stan Rogoz, a declarat ca anii trecuti nu au fost probleme deosebite cu dascali care sa fi promovat "pe pile" acest examen. "Sper ca aceste investigatii sa fie serioase si obiective", a precizat "generalul" scolilor vrincene facind aluzie la cele citeva exceptii din anii trecuti in care parintii au reclamat comportamente neconforme cu statutul de cadru didactic in cazul unora dintre profesori. Atit rezultatele investigatiilor medicale cit si rezultatul la testul psihologic s-au decontat din fondurile primariilor care ii platesc pe dascali si trebuie depuse pina la finalul acestei luni. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 16 ore, 18 minute, 18 secunde
Toate investigatiile de acest tip din scoli sunt degeaba. Dragi primari, nu mai decontati astfel de cheltuieli inutile. Nu exista nici un mijloc legal de a sanctiona un profesor care refuza aceste citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.