Educație

Gradinita sociala in locul Scolii de la Crucea de Sus

Gabriel Sava
6 sep 2010 902 vizualizări
Dupa ce Ministerul Educatiei a decis inchiderea scolii generale de la Crucea de Sus, autoritatile locale cauta solutii pentru a folosi localul recent renovat al unitatii de invatamint.

Primarul Ion Petre ne-a declarat ca intentioneaza sa intocmeasca un proiect care vizeaza transformarea scolii intr-o gradinita. "Daca vom gasi sustinere, vom face la Crucea de Sus o gradinita cu program prelungit pentru parintii care au venituri reduse. Cred ca vom demara concret aceste intentii in luna octombrie. Important e sa gasim si sumele necesare cofinantarii acestui proiect", a declarat primarul. Scoala desfiintata a functionat pe parcursul anului scolar precedent cu doua clase simultane, pentru invatamintul primar. Una dintre invatatoare a iesit la pensie iar cea ramasa a fost transferata la scoala centrala. Temporar, cladirea va gazdui doua laboratoare pentru Liceul Tehnologic "Al. I. Cuza". (G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.