Educație

Concursul interjudetean al revistelor scolare, la a X-a editie

Ziarul de Vrancea
23 iun 2010 651 vizualizări
Casa Corpului Didactic Vrancea va fi in acest sfirsit de saptamina gazda Concursului interjudetean al revistelor scolare, ajuns la cea de-a X-a editie

In acest an, la competitia care va desemna cea mai reusita revista scolara, s-au inscris 35 de unitati de invatamint cu revista proprie, pe trei categorii: prescolar, gimnazial si liceal. Analiza si jurizarea revistelor se va realiza vineri, presedintele juriului fiind cunoscutul jurnalist de origine focsaneana Costi Rogozanu. Festivitatea de premiere va avea loc simbata, 26 iunie, de la ora 9.30, in sala de sedinte a Inspectoratului Scolar Judetean Vrancea. Toate revistele inscrise in concurs vor putea fi vizualizate pe site-ul Casei Corpului Didactic, www.ccdfocsani.ro. (M. B.)


Facultatea de Inginerie anunta debutul inscrierilor la facultate


Facultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice a Universitatii Politehnice din Bucuresti scoate la bataie locuri la mai multe domenii si specializari, la zi. 85 de locuri subventionate de la buget si 25 de locuri cu taxa in domeniul Ingineria Mediului, 100 la buget si 25 cu taxa in Ingineria Produselor Alimentare si 60 la buget plus 25 cu taxa la Inginerie Mecanica. Selectarea candidatilor se face prin concurs pe baza rezultatelor obtinute la bacalaureat si a mediilor anuale din liceu la matematica, fizica sau economie. Inscrierile se fac intre 9-17 iulie, orele 9.00-16.00. Absolventii vor putea lucra in institute de cercetare, unitati pentru ecologizarea localitatilor, statii de potabilizare si epurare a apelor, administratie rurala, reprezentante comerciale si unitati financiar-bancare si management pentru expertiza tehnica de specialitate. Detalii suplimentare sint disponibile la www.isb.pub.ro. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.