Educație

Biblioteca se angajeaza sa le dea de treaba copiilor in vacanta

Iulia Crețu
19 iun 2010 735 vizualizări
In fiecare zi, de luni pina vineri, copiii au alt program, de la lectura si pina la utilizarea calculatorului

De luna viitoare, Sectia pentru Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene "Duiliu Zamfirescu" isi propune sa antreneze copiii in diferite activitati pentru ca parintii sa stea fara griji ca odraslele bat maidanele orasului pe timpul vacantei. De la 1 iulie va debuta editia a doua a "Bibliovacantei", care se va derula zilnic, de luni pina vineri, intre orele 13.00 si 15.00. Oferta de ocupare a timpului liber propusa de Biblioteca este urmatoarea: "Luni, Clubul de lectura va calatori cu toti cei care iubesc povestile, in lumea basmelor fermecate, sau va usura tema de vacanta a micilor elevi, ascultind povestile din bibliografia scolara. Pentru cei mai mari am pregatit auditii din lectura scolara si toti vor impleti lectura de placere cu cea de studiu, intr-un mod atractiv. Marti, Clubul de desen va aduce vacantei mari culoare si destindere pentru cei care doresc sa exerseze aceasta arta. Miercuri e ziua in care fotografia va aduce in viata copiilor expresivitate, abilitati si experiente noi, in cadrul Clubului de fotografie. Joi e ziua din saptamina cind cei care doresc sa exploreze lumea noilor tehnologii informationale, o vor putea face prin jocuri educative, initiere in utilizarea calculatorului si a internetului, la Clubul internautilor. Vineri e ziua de joc si joaca sub indrumarea bibliotecarilor. Gradina Sectiei pentru Copii si Tineret va fi spatiul in care spiritul de echipa si distractia vor face ca weekendul sa li se para lung copiilor, care vor dori sa revina la Clubul jucausilor", dupa cum anunta bibliotecarii. Pe linga acest orar de vacanta, bibliotecarii propun copiilor jocuri, muzica si film. "în perioada 1 iulie "" 31 august 2010, Sectia pentru Copii si Tineret va pregati zilnic vizionari de filme si desene animate, jocuri, auditii de muzica precum si multe concursuri. Nu esti inscris la biblioteca? O poti face acum, gratuit, la sediul nostru din str. Nicolae Titulescu, nr. 12 sau informeaza-te la numarul de telefon 0237 / 626.646. Programul nostru este de luni pina vineri, de la ora 8.30 la ora 20.00. O poti face incepind de acum!", isi face reclama Sectia pentru Copii si Tineret a Bibliotecii. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.