Educație

Info-Educatie

Valentin Muscă
19 iun 2010 954 vizualizări
Premii pentru copiii de la cercul de arta textila

Copiii de la Cercul de "Arta Textila" de la Palatul Copiilor Focsani, condus de prof. Didina Mocanu, a participat recent la concursul national "Traditie si modernitate", editia a III-a, la Buzau. Priceperea acestora a fost rasplatita la final de organizatori. Astfel, Cristian Neagoe, Ana Danila, Andra Mircea, Ioana Mocanu si Elena Tomozei au luat premiul I, Ionelia Vrinceanu premiul al II-lea, Nicoleta Asan premiul al III-lea, in timp ce Mihai Mirica si Rebeca Stoica au primit mentiune. "Asteptam rezultate de la concursurile nationale din Birlad, Suceava si Slatina. Scopul acestor concursuri este de a-i invata pe copii cu competitia si de a le dezvolta gustul artistic si simtul practic", a precizat prof. Didina Mocanu. (C. F.)


Elevii din Odobesti, premiati pentru implicare


în perioada octombrie 2009 "" iunie 2010, directorul Unitatii de Asistenta Medico-Sociala Odobesti, Electra Eftandopolos, a initiat si implementat in colaborare cu Liceul Teoretic "Duiliu Zamfirescu" Odobesti, proiectele: "Sa ne respectam batrinii!", "Batrinii, in atentia copiilor", "împreuna putem schimba lumea!", "Semnificatia zilei de 9 mai", "Juniorii, sarbatoriti de seniori", "Minte sanatoasa in corp sanatos". Pentru implicarea remarcabila in derularea proiectelor mai sus amintite, institutorul Nicoleta Codrescu si elevii clasei a IV-a C de la Liceul Teoretic Odobesti au primit diplome de participare din partea UAMS Odobesti, dar si atentii din partea presedintelui Comunitatii Evreilor, Mircea Rond. (D. G.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.