Educație

Peste 350 de candidati inscrisi la titularizare

Iulia Nicolaie
18 iun 2010 1058 vizualizări
Inscrierile continua pina pe 15 iunie la Gh. Asachi si V. D. Cotea

Vrincenii care, in ciuda crizei economice, viseaza la o cariera in invatamint, au dat buluc la inscrierile pentru concursul de titularizare din luna iulie. Asa se face ca pina acum peste 350 de persoane s-au inscris la centrele special destinate titularizarii. Este vorba despre Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" si Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea" din Focsani. La "Gh. Asachi" se pot inscrie cei cu specializare in economie, educatie antreprenoriala, filozofie, logica, geografie, istorie, psihologie, biologie, matematica, fizica, engleza, franceza, germana, romani, spaniola, educatoare, alimentatie publica si turism, constructii, confectii, administrativ, comert si servicii, posta, electronica si automatizari, educatie tehnologica, electromecanica, industrie alimentara, mecanica, instruire practica, protectia mediului, silvicultura si textile. Pe de alta parte, la "V. D. Cotea" se pot inscrie cei care vor posturi in educatie fizica si sport, dans modern, dans popular, religie ortodoxa si romano-catolica, invatatori, arhitectura, arta vocala, educatie muzical, educatie plastica, educatie vizuala, procesare computerizata a imaginii, istoria muzicii, muzica instrumentala, limba romana, limba engleza, franceza, literatura universala, chimie, fizica, informatica, educatoare, invatator itinerant, profesor-educator, profesor itinerant, profesor psihopedagog si de psihopedagog special. Inscrierile continua pina pe data de 25 iunie, intre orele 9 si 14.00. De mentionat ca in acest an sint puse la bataie doar 60 de posturi, fata de cele 106 de anul trecut. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.