Educație

Scriitor din Spulber, lansat la Biblioteca Judeteana

Iulia Crețu
15 iun 2010 686 vizualizări
Miine, la Sala de lectura a Bibliotecii Judetene Duiliu Zamfirescu , Din tarina se naste speranta . Institutia de cultura va gazdui, de la ora 16.00, lansarea cartii semnata de Lorian Carsochie, scriitor originar din comuna Spulber, titlu care a vazut lumina tiparului la Editura Minerva.

Romanul va fi prezentat de Ana Munteanu, redactor -sef al Editurii Minerva, Bucuresti, alaturi de scriitorul Gheorghe Andrei Neagu. "Lorian Carsochie s-a nascut in comuna Spulber, judetul Vrancea. A publicat opt carti, dintre care doua au aparut in Italia, fapt ce denota, indubitabil, ca ne aflam in fata unui proces de afirmare continua si sigura a unui scriitor talentat. Desi traieste de multi ani in afara granitelor, prin intreaga sa activitate scriitoriceasca demonstreaza ca este profund legat de matca, iar sentimentele celor, de buna voie, "destariti" nu-i sint straine. "Din tarina se naste speranta" este un roman excelent scris, despre destinul Romaniei, incepind cu decembrie \'89, dar mai ales despre stradania unor romani de a "deveni intru fiinta", ei si urmasii lor rasletiti prin lume", a declarat Ana Munteanu. Lansarea cartii se va face in prezenta autorului, cel care considera ca "fara scris si fara lectura viata ar fi vaduvita de elementele acelea vazute si nevazute care ne fac sa suridem, sa iubim, sa speram si sa mergem inainte dupa ce o zi s-a terminat rau sau un an nu s-a terminat prea bine"¦". (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.