Educație

Premii pentru ecologizare

Mihaela Beșleagă
8 iun 2010 686 vizualizări
Urmare a implicarii în actiunile de protejare a mediului înconjurator prin plantare de arbori si plante, Grupul Scolar Simion Mehedinti din Vidra si Consiliul Judetean Vrancea vor fi premiate astazi la Bucuresti pentru activitatile din cadrul miscarii Milioane de Oameni, Milioane de Copaci , ajunsa la cea de-a IV-a editie.

La categoria "arbori", elevii din Vidra s-au clasat pe locul 5, cu aproape 45.000 de copaci plantati, iar CJ pe locul 10, cu peste 10.000 de arbori, din totalul de 88 de participanti. La capitolul "plante", CJ se situeaza pe locul 6 in rindul celor 57 de institutii din tara care s-au implicat in actiunea de plantare. Acest rezultat a fost posibil datorita derularii campaniei "Saptamina curateniei", la care au raspuns 52 de consilii locale din judet si 30 de institutii publice din Focsani. în perioada 6-12 aprilie 2009, cei 500 de voluntari angrenati in aceasta actiune au plantat 15.438 de arbori, arbusti si gard viu. La editia din 2010 a "Saptamanii curăÃeniei" personalul din cadrul CJ, a institutiilor subordonate, a Garnizoanei Focsani si a 10 autoritati publice locale au plantat circa 7.000 de arbori, arbusti si gard viu, in perioada 6-11 aprilie. In cadrul proiectului "Milioane de Oameni, Milioane de Copaci", initiat de Fundatia Prais, Ministerul Mediului si Garda Nationala de Mediu sint parteneri institutionali. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.