Educație

Festivalul «Stelute de mai» dispare din agenda Focsaniului

Daniel Garleanu
3 iun 2010 841 vizualizări
Organizatorii au anuntat ca este ultima editie realizata in Vrancea pentru ca autoritatile locale prefera sa investeasca in evenimente mediocre

Simbata si duminica a avut loc la centrul comercial Promenada Mall din Focsani a doua editie a Festivalului national de muzica usoara pentru copii si tineret «Stelute de mai». Festivalul a strins la Focsani cele mai bune voci tinere din muzica usoara romanesca, intr-o organizare ce apartine agentiei de impresariat artistic Art Kids Company. Juriul a fost format din profesionisti ca maestrul Alexandru Jula, compozitorii Cristian Alivej si Catalin Dascalu, profesorii de canto Lucian Necula si Aida Borovina, mini vedetele Art Kids "" Denisa si Diana Simion, coordonati de presedintele juriului Mihai Traistariu. Marele trofeu a fost acordat dupa o proba suplimentara de baraj, unde Ana Teodora Gaitanovici din Buzau a reusit sa treaca de mai marii ei colegi din grupul Amore din Ploiesti, Andrei Ciobanu si Iolanda Ulmeteanu. Premiul cistigat de Ana Teodora este o premiera in domeniul concursurilor pentru copii care consta in editarea si promovarea unui CD in o mie de exemplare si incheierea unui contract de impresariere cu Art Kids Company, dupa cum au anuntat organizatorii. Si micutii artisti de la Centrul «Danut» au fost vedete la festival. Talentul lor a fost rasplatit cu o mentiune, premiul «Melody», doua premii de popularitate si tinute de scena pentru fetite. «Au fost doua zile de muzica buna, distractie, un adevarat regal al muzicii pop pentru copii. Felicit organizatorii ca au reusit ca intr-o vreme de criza financiara, cind totul se ruineaza, sa construiasca ceva pentru acesti copii super talentati», a declarat actorul Ovidiu Cuncea, amfitrionul evenimentului. Din nefericire pentru copiii talentati organizatorii au anuntat ca este ultima editie realizata in Vrancea, acest fapt datorindu-se interesului scazut al urbei pentru manifestarile de tinuta dedicate copiilor si tinerilor, preferindu-se adesea evenimente mediocre. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.