Educație

Tinerii din Focsani, premiati la Constanta

Iulia Nicolaie
2 iun 2010 1006 vizualizări
Baronesa Emma Nicholson vrea sa viziteze tabara SNAC de la Galaciuc

Etapa nationala a concursului de dans "Impreuna pentru viitor", din cadrul Strategiei Nationale de Actiune Comunitara (SNAC), desfasurat in perioada 28-30 mai la Constanta, le-a adus premii elevilor de la Centrul de Educatie Incluziva "Elena Doamna" si de la Scoala "Anghel Saligny. La acest concurs au mai participat echipele promovate la etapele regionale. îndrumatorii echipei vrincene au fost prof. Aurora Lefter de la Centrul "Elena Doamna" si institutorul Maria Chirazi de la Scoala "Anghel Saligny". Copiii s-au intors cu premiul special al juriului, iar eleva Aurelia Chirazi a obtinut premiul pentru cea mai buna voce din concurs prin interpretarea unui fragment din balada "Miorita". La eveniment au fost prezenti reprezentanti ai Ministerului Educatiei, Arhiepiscopul Tomisului Teodosie, precum si excelenta sa baronesa Emma Nicolson. Cu acest prilej, inspectorul Felicia Panaite, care a insotit grupul, a primit in cadru oficial din partea Ministerului Educatiei certificatul de coordonator regional al SNAC pentru Regiunea 2 Sud-Est si a participat la o intrunire cu baronesa Emma Nicholson, care si-a anuntat intentia de a vizita tabara SNAC din cadrul proiectului international de vara Galaciuc 2010. (Iulia NICOLAIE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.