Educație

Info 1 Iunie

Ziarul de Vrancea
31 mai 2010 852 vizualizări
Gradinita creativa la Gresu

Simbata si duminica, in cadrul Complexului Turistic Flora de la Gresu, s-a organizat "Scoala de Vara - Gradinita Creativa", la care au participat 90 cadre didactice din Vrancea, Brasov, Buzau si Prahova. In cadrul "Gradinitei Creative" s-au desfasurat doua ateliere de creatie, unul despre tehnica "colajului din piele", coordonat de prof. Maria Cristescu, al doilea fiind destinat tehnicii "macrame", avind ca profesor coordonator pe Didina Mocanu. Proiectul a fost condus de educatoarea Carmen Dobre, de la Gradinita Nr. 3 Focsani, in calitate de presedinte al organizatiei judetene a Asociatiei Educatoarelor din Romania, din comitetul de organizare facind parte institutorii si educatorii Ligia Georgescu, Nadia Fotache, Liliana Sandu si Minodora Gheorghe. (E. P.)


"Copilarie, te iubim!"


Copilaria va fi celebrata astazi printr-un spectacol intitulat "Copilarie, te iubim!", organizat de la ora 18.00, in sala de spectacole a Cercului Militar Focsani. Evenimentul va fi sustinut de Grupul Andantino, cu participarea Clubului de Dans Sportiv Elite, coregraf Iulian Mazilu. Spectacolul va fi prezentat de Elena Boscan, din cadrul Grupului Andantino. Conducerea muzicala si realizarea spectacolului este semnata de prof. Mircea Grosu, de la Cercul Militar Focsani. (M. B.)


Zimbete de copil la Promenada Mall


Ziua Copilului va fi serbata si in Galeria Comerciala Promenada Mall cu jocuri, cintece si bancuri. Astfel, incepind cu ora 17.00 copiii vor fi martori la recitalul Marilenei Papuc si vor participa la concurs de bancuri, program de karaoke si concurs de mima cu premii. Evenimentul este organizat in colaborare cu Consiliul Judetean al Elevilor, iar intarea este libera. (D. GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.