Educație

Elevii de la Transporturi Auto, in vizita la studentii galateni

Iulia Nicolaie
6 mai 2010 660 vizualizări
Cei 17 focsaneni au vizitat Facultatea de Automatica si Informatica Aplicata din Galati

Elevii de la Grupul Scolar deTransporturi Auto Focsani au participat la un schimb de experienta la Facultatea de Automatica si Informatica Aplicata din Galati la sfirsitul lunii trecute. Studentii galateni le-au aratat tinerilor focsaneni realizarile lor de anul acesta prin intermediul cursurilor si laboratoarelor de programare, al sistemelor de operare si bazelor de date. Cu aceasta ocazie, cei 17 liceeni focsaneni au avut ocazia de a vizita Laboratorul de Sisteme Informatice in ingineria Conducerii, Laboratorul de Sisteme Informatice de Conducere Avansat, Laboratorul de Conducere a Sistemelor Robotice, Laboratorul de Mecatronica si Sisteme cu Evenimente Discrete, Laboratorul de programare vizuala in C^^, Java, baze de date Oracle si Laboratorul de Sisteme de Operare.

Echipa a fost coordonata de catre prof. univ. dr. Ing. Adrian Filipescu-decanul Facultatii, prof. univ. dr. ing. Gheorghe Puscasu, iar din partea Grupului Scolar de Transporturi Auto, prof. ing. Ioan Negoescu, prof. Nicusor Zlota si ing. Cornel Ceaca, coordonatori de proiect la nivel universitar. In cadrul manifestarii, elevii au fost informati despre avantajele continuarii studiilor la aceasta facultate. In aceeasi zi, elevii de la Transporturi Auto Focsani au vizitat Colegiul Tehnic "Traian Vuia" din Galati. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.