Educație

Sprayul lacrimogen, solutia scaparii de cursuri

Iulia Nicolaie
29 apr 2010 986 vizualizări
Elevii Liceului Teoretic Emil Botta Adjud au reusit sa scape ieri de orele de curs, datorita ingeniozitatii unui coleg, care in pauza din jurul orelor 16.00, a dat cu spray lacrimogen pe holul de la etajul doi.

"S-a dat cu un spray iritant si am fost nevoiti sa evacuam elevii. Pentru ca aerul era de nerespirat, i-am trimis acasa. In mod sigur un elev a facut asta, pentru ca avem paznic, nu ar fi putut intra altcineva", ne-a spus profesorul Petru Dinicu, directorul unitatii de invatamint. De mentionat ca ieri dupa-amiaza, la liceu invatau 16 clase de elevi. Seful Politiei adjudene, comisarul sef Ionel Bitca, a adaugat ca nici un elev sau cadru didactic nu a avut nevoie de ingrijiri medicale. Reactiile nu au intirziat sa apara nici de la Inspectoratul Scolar. "Ar trebui sa se ia o masura disciplinara exemplara in cazul acesta. Consiliul Profesoral va hotari care va fi aceasta masura", a considerat inspectorul scolar general interimar Stan Rogoz, care a cerut identificarea autorului cit mai curind posibil. (I. NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 16 ore, 31 minute, 37 secunde
Cred ca profesorii s - au intristat ca au trebuit sa mearga acasa ! Suntem pe model occidental , doar ca acolo vine cate unul cu mitraliera ,si -i trimiti acasa - si pe elevi , si pe profesori - in citeste integral
, acum 739393 zile, 16 ore, 31 minute, 37 secunde
Ba a fos misto!
, acum 739393 zile, 16 ore, 31 minute, 37 secunde
a fost taree am scapat de ore
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.