Educație

Simpozion national in Educatie, la Focsani

Iulia Nicolaie
22 apr 2010 1061 vizualizări
La eveniment vor participa invitati din 28 de judete si din capitala

Sfirsitul acestei saptamini este dedicat unui amplu proiect educational, Simpozionul National "Educatie intr-o societate globala si pentru o societate globala", care se va desfasura in sala de festivitati a Colegiului National "Unirea din Focsani, simbata, 24 aprilie. Grupul tinta al proiectului este alcatuit din cadrele didactice interesate in promovarea experientei didactice si a perspectivelor teoretice proprii, circumscrise problematicii educatiei pentru o societate globala. "Educatia intr-o societate globala si pentru o societate globala este corelata si se exprima prin alte noi tipuri de educatii, precum educatia pentru dezvoltare durabila, educatia pentru pace si prevenirea conflictelor, educatia pentru drepturile omului, educatia interculturala", explica organizatorii. Printre acestia se numara Ministerul Educatiei, Inspectoratul Scolar Vrancea, Casa Corpului Didactic "Simion Mehedinti" Focsani si Colegiul National "Unirea". Evenimentul va avea participanti din 28 de judete si din municipiul Bucuresti, 182 de lucrari si 220 de autori. Programul sesiunii debuteaza la orele 9.00, cu primirea participantilor si a invitatilor, si continua cu festivitatea de deschidere, desfasurarea programului pe sesiuni si evaluarea simpozionului. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.