Educație

Carrefour a premiat cel mai bun desen cu o excursie la Disneyland

Daniel Garleanu
31 mar 2010 2375 vizualizări
Concursul cu premii organizat de Carrefour Romania si-a desemnat ieri cistigatorii. Astfel, cel mai bun desen din Vrancea, al carui autor pleaca intr-o excursie alaturi de parinti la Disneyland Paris, este realizat de eleva Elena Voicu din clasa a VII-a C la Scoala Duiliu Zamfirescu din Focsani.

"Nu ma asteptam sa cistig, a fost o surpriza pentru mine. O sa plec la Disney cu parintii", a spus cistigatoarea la final. La concursul "Un Paste ca-n Povesti!", organizat la nivel national, au participat 670 de scoli din 14 orase, in total 255.000 de elevi. Din Vrancea au trimis lucrari 5.800 de elevi de la 19 scoli. Cistigatorii au primit DVD-playere, biciclete, aparate radio si cupoane de cumparaturi in valoare de 100 de lei. "Actiunea de azi (n.r. ieri) urmareste implicarea in viata comunitatilor si motivarea elevilor sa participe la actiuni extrascolare educative care incurajeaza competitia si atrag un numar mare de premii", a declarat Corina Ionascu, reprezentant Carrefour Focsani. Hypermarketul a facut deja o traditie din organizarea de concursuri de desen cu premii, astfel incit, cu ocazia sarbatorilor Pascale sau de Craciun, centrul comercial este incarcat de desenele copiilor. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.