Educație

Colegiul Ion Mincu a cistigat detasat prima batalie a liceelor

Iulia Nicolaie
27 mar 2010 837 vizualizări
Tinerii s-au descurcat bine la muzica, dans si teatru, dar intrebarile de cultura generala i-au cam prins in ofsaid

Liceenii de la Colegiul Tehnic "Ion Mincu" au pus la pamint adversarii joi seara la prima etapa a "High-School Contest 2010", organizat de Club Extrem, cu un total de 360 de puncte, intrind astfel in finala, alaturi de Liceul de Arte "Gh. Tattarascu", care a obtinut 294 de puncte. La competitie au luat parte elevii Colegiului National "Al. I. Cuza" si cei de la Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea". Tinerii au avut de trecut prin nu mai putin de opt probe de foc, la care s-au descurcat destul de bine, cea mai problematica fiind cea de indeminare-practica, unde liceenii au avut de trecut printre obstacole "infasati" in saci de rafie, pentru ca mai apoi sa caute suruburi minuscule intr-un morman de nisip si sa le si insurubeze. Organizatorii le-au mai testat abilitatile elevilor cu proba artistica, proba de puzzle, proba de interpretare artistica la alegere, proba surpriza pe calculator, proba de perspicacitate-logica, proba de karaoke si proba de cultura generala. Tinerii au demonstrat, pe tot parcursul probelor, ca se pricep de minune la cintat, dansat, dar si la interpretari teatrale. Cind a venit vorba sa reconstituie o poza a colegilor, la proba de puzzle, toate liceele au reusit sa indeplineasca sarcina in timp util. Ultima gaselnita a organizatorilor a fost insa proba surpriza pe calculator, unde concurentii au cautat cit mai mult aur, pentru a aduna puncte. Ultima proba, cea de cultura generala, le-a pus destule probleme participantilor, care au ratat o multime de raspunsuri la intrebarile trimise de alte licee si colegii. Infruntarea liceelor continua si in aceasta seara cu "batalia" intre Grupul Scolar de Transporturi Auto, Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu", Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" si Liceul cu Program Sportiv. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.