Educație

Liceenii se infrunta din nou la Extrem

Iulia Nicolaie
25 mar 2010 797 vizualizări
In aceasta seara si miine seara, liceenii urca din nou in ring la Highschool Contest , organizat de clubul focsanean Extrem

"In cele doua zile de concurs se vor infrunta opt licee, cite patru in fiecare seara, ele fiind supuse unor probe variate, care vor stimula spiritul de competitie si dorinta de a cistiga titlul de cel mai bun liceu/colegiu al anului 2010. Echipele vor avea de trecut opt probe prin care vom testa abilitatile lor artistice, cunostintele acumulate in anii de scoala, indeminarea si rapiditatea lor, probe care au fost comunicate din timp, unele dintre ele, iar altele vor fi surpriza si se vor afla in cele doua seri de concurs", au detaliat organizatorii. Din cele opt licee care se vor confrunta in cele doua seri de concurs, patru dintre ele vor accede in finala programata pe 30 aprilie. Mai multe amanunte despre concurenti si regulamentul concursului, pot fi aflate de pe:http://tarbylive.blogspot.com/. In aceasta seara se vor intilni tinerii de la Liceul de Arta "Gh. Tattarescu", Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea", Colegiul National "Al. I. Cuza" si Colegiul Tehnic "Ion Mincu". (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.