Educație

Medalion literar la Scoala Neicu

Iulia Nicolaie
16 mar 2010 832 vizualizări
Elevii Scolii Neicu - Panciu au avut parte de un eveniment literar inedit, la inceputul lunii, intitulat Medalion literar , aflat la prima editie.

"Aceasta activitate extrascolara a fost deschisa printr-un colaj de cintece si versuri ale corului de copii "Prichindeii" de la gradinita din localitate. A urmat apoi colajul corului de copii "Mladite neiculene". Ca element de unitate este prezenta la acest "medalion" a doi scriitori vrinceni, Zenovia Usurelu si Culita Usurelu", ne-a spus Gheorghita Popa, organizatorul manifestarii. Acesta a adaugat ca scriitorii si-au lansat mai multe volume la eveniment si au donat carti celor prezenti. Dascalul a tinut sa multumeasca pentru sprijin Inspectoratului Scolar, autoritatilor pancene si sponsorilor. (I. N.)


Pregatiri pentru simpozion la Colegiul "Unirea"


Colegiul National "Unirea" va gazdui pe 24 aprilie simpozionul national "Educatia intr-o societate globala si pentru o societate globala", care are ca grup tinta cadrele didactice interesate de promovarea experientei didactice si a perspectivelor teoretice proprii. Evenimentul este structurat pe mai multe sectiuni ce vizeaza dezvoltarea durabila, drepturile omului, prevenirea conflictelor sau educatia interculturala. Inscrierea se face pina pe 16 aprilie, printr-un e-mail la adresa simpozionunirea@yahoo.com, iar taxa de inscriere costa in jur de 35 de lei. Depunerea lucrarilor se va face pina la data de 22 aprilie, in format electronic, cu specificarea numelui autorului si a unitatii scolare. Cei interesati pot afla date suplimentare despre simpozion pe site-ul Inspectoratului Scolar. (I. N.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.