Educație

Lumea vazuta prin obiectivul foto, expusa la Casa de Cultura

Iulia Nicolaie
16 mar 2010 1463 vizualizări
Miine seara, incepind cu orele 18.00, focsanenii vor avea ocazia sa admire expozitia de fotografie All about us (totul despre noi-n.r.) a elevei Paula Mihalache, de la clasa de pictura a Liceului de Arte Gh. Tattarescu .

Expozitia contine 45 de fotografii. "Imi place ca uneori reusesc sa redau frumusetea acelor lucruri care uneori sint chiar banale. In viitor as vrea sa am propriul meu studio foto", ne-a spus Paula, acum in clasa a XI-a. In continuare, tinara vrea sa studieze artele, la Iasi. "Numerosi fotografi spun ca echipamentul este foarte important. Sincer, le dau dreptate, dar de asemenea ramin la parerea mea, aceea ca talentul si pasiunea au un rol foarte important in realizarea unei opere artistice", mai spune Paula. Cei interesati de arta fotografica pot sa-i admire lucrarile online, pe blogul sau polyloveshellokitty.blogspot.com. Expozitia va fi deschisa pina pe 26 martie. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 7

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 22 ore, 39 minute
frumoasa si foarte talentata:)
, acum 739396 zile, 22 ore, 39 minute
bravo super:*
, acum 739396 zile, 22 ore, 39 minute
AM FOST LA DESCHIDEREA EXPOZITIEI SI M-A IMPRESIONAT FOARTE MULT, FOTOGRAFIILE NU VORBESC INSA PRIN VOCEA D-LUI PROFESOR PAUN LAURENTIU, CONCLUZIONAM CA BANALITATEA ARE VIATA MUL MAI MULTA DECAT NE citeste integral
, acum 739396 zile, 22 ore, 39 minute
Buna! multumesc celor ce au fost asta seara alaturi de mine la vernisaj... expozitia va dura pana pe 26 martie 2010. de asemnei veti putea obeserva si niste picturi dea colegelor mele de la citeste integral
, acum 739396 zile, 22 ore, 39 minute
Imi cer scuze ca nam putut veni la deschidere ... dar din cate am vazut pe blogul tau ... esti destul de talentata .... succes si tineo tot asa!
, acum 739396 zile, 22 ore, 39 minute
Felicitari! Din pacate nu pot ajunge la expozitie si m-am delectat cu pozele de pe blogul tau.
, acum 739396 zile, 22 ore, 39 minute
FELICITARI ! Bravo ,foarte frumos si reusita expozitie,reusit mesaj,ne-ai transmis si noua emotiile tale si viziunea ta!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.