Educație

Info-Educatie

Iulia Nicolaie
5 mar 2010 671 vizualizări
Seminarii ale Consiliului Britanic Iasi, la Liceul Pedagogic

In acest week-end, pe 6 si 7 martie, Consiliul Britanic din Iasi organizeaza seminarii pentru profesorii de limba engleza din judet. La acestea vor participa 64 de cadre didactice. "Scopul acestor seminarii pe care le organizez este acela de a da posibilitatea profesorilor participanti de a organiza pretestari Cambridge pentru cele doua nivele (FCE si PET) in propriile scoli, dind astfel sansa elevilor interesati sa-si testeze gratuit aptitudinile de limba engleza", a declarat Lauriana Ailincutei, coordonatorul seminariilor si al centrului pentru organizarea de prestari Cambridge. Consiliul Britanic Iasi va fi reprezentat la aceste seminarii de catre trainerul Eleonora Olaru. Activitatile incep in jurul orelor 13.00 la Liceul Pedagogic "Spiru Haret". (I. N.)


Cerc metodic al bibliotecarilor scolari la "Gh. Asachi"


Bibliotecarii scolari se reunesc astazi la Colegiul Tehnic "Gh. Asachi" din Focsani pentru a discuta pe marginea temei "Rolul pedagogic al Centrelor de Documentare si Informare in scoala". Intilnirea va avea loc la Centrul de Documentare si Informare al colegiului intre orele 09.30 si 11.30. La eveniment sint invitate Janet Popoiu, directorul CCD, si Mihaela Stoica, inspector de limba romana in cadrul ISJ, dar si 45 de bibliotecari scolari din judet. De la intilnire nu vor lipsi nici momentele artistice, precum piesa de teatru "Ivan Turbinca", dar si un moment aniversar in cinstea scriitorului Ion Creanga, pus la punct de catre eleva Liliana Mocanu. In plus, in cinstea martisorului, se va desfasura si o parada a modei, cu produse realizate in atelierul scolii de catre maistrii instructori Georgeta Ciornei, Claudia Mihai, Vergina Dumitrescu si Emilia Paisca, sef de atelier. (I. N.)


Daruri pentru mama de la pustii de clasa a IV-a


Elevii clasei a IV-a D de la Scoala "Duiliu Zamfirescu" Focsani, alaturi de invatatoarea lor, Daniela Gavrila, au facut o surpriza placuta mamelor lor dragi, recitind versuri specifice Zilei de 8 martie si jucind in citeva scenete hazlii cum ar fi "Dl. Goe", "Vizita" si "Inimioare, inimioare". Mai apoi, micutii au oferit mamelor flori si felicitari confectionate de mina lor. Martisoare si felicitari lucrate in cadrul orelor de tehnologii sint expuse la Muzeul de istorie, unde au fost admirate si vindute doritorilor. (I. N.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.