Educație

Incendiu cu peripetii la Colegiul Cuza

Raluca Manolache
24 feb 2010 802 vizualizări
Elevii de la Colegiul National Al. I. Cuza au vazut ieri ce ar trebui sa faca in cazul in care liceul ar fi cuprins de flacari

Pentru citeva minute, pompierii au realizat un exercitiu de stingere. Simularea nu s-a desfasurat asa cum ar fi trebuit deoarece autospecialele ISU nu au avut acces in unitate minute bune din cauza unui autoturism parcat in fata portilor. Practic, in timpul orelor de curs s-a simulat izbucnirea unui incendiu la etajul I al cladirii, la laboratorul de informatica, cu pericol de propagare. In urma semnalarii fumului, elevii si profesorii au fost evacuati si s-au chemat pompierii. "Conform scenariului general al exercitiului am avut un elev care nu s-a putut evacua singur, pentru acesta intervenind echipa de cautare salvare a Detasamentului de Pompieri si i s-a acordat primul ajutor de catre echipajul SMURD. Cadrele didactice colaboreaza bine, cunosc ce au de facut", a declarat capitanul Cristian Soare, comandantul Detasamentului de Pompieri. Si la Grupul Scolar de Transporturi Auto se va desfasura azi un exercitiu similar. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 2 ore, 24 minute, 24 secunde
probabil aceleasi minciunele de anul trecut. chestii protocolare
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.