Educație

Concursul de majorete a electrizat Extremul

Daniel Garleanu
22 feb 2010 1755 vizualizări
Atmosfera incendiara la sfirsit de saptamina in Clubul Extrem din Focsani. Sase echipe de majorete de la principalele licee din oras au pregatit dansuri speciale pentru a impresiona juriul.

Invitatii de simbata seara din Club au fost Raluca si DJ Sava care au tinut atmosfera fierbinte toata noaptea. Tinerii veniti in Extrem au avut parte de spectacol pe parcursul celor trei probe ale concursului. Premiile in bani si diplomele de participare au fost acordate pentru proba de dans modern, dansul majoretelor si pentru cea mai spectaculoasa piramida. Cel mai aplaudat moment a fost cel al baietilor din formatia Desaparecidos Crew care, pe ritmuri de freestyle, au incintat publicul si le-au provocat pe dansatoarele invitatului special DJ Sava la un duel neplanificat. Marile cistigatoare ale concursului de majorete au fost fetele de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Focsani care si-au adjudecat titlul de "cea mai talentata majoreta", in persoana Oanei Batrinu si premiul pentru cel mai bun duo, aceeasi Oana Batrinu alaturi de Claudia Raya. Echipa de majorete a LPS, "Street Life", a mai "furat" doua premii, pentru cea spectaculoasa piramida si premiul pentru cel mai bun dans modern. Dansul majoretelor a fost cistigat de elevele Grupului Scolar de Constructii din Focsani care au format echipa Shiny Girls. Dupa concurs, tinerii au ramas la recitalul oferit de Raluca si DJ Sava pina in zorii zilei urmatoare. (D. GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 8 ore, 29 minute, 31 secunde
Fetele de la CT Mincu , Shiny Girls, SUPERTARI!!! Va iubim si va apreciem tare mult pentru ceea ce faceti! Un admirator care e cu sufletul permanent la voi! Anda..tu poate stii cine e..
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.